Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Σύσκεψη για την αναβάθμιση του αεροδρομίου του Ακτίου


Αυτό που δεν γίνεται στα Γιάννινα, συμβαίνει στη Λευκάδα κι αφορά άμεσα την Πρέβεζα και την ευρύτερη παραλιακή ζώνη της Ηπείρου. Ο λόγος για την συστράτευση των φορέων από τους όμορους νομούς με κοινό στόχο την αναβάθμιση του αεροδρομίου του Ακτίου.
Η σύσκεψη με μοναδικό θέμα το αεροδρόμιο και κατ’ επέκταση το συντονισμό ενεργειών για την καλύτερη τουριστική προβολή της περιοχής θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα στη Λευκάδα.Εκεί θα παραστούν οι εκπρόσωποι των θεσμικών τουριστικών φορέων των «δορυφόρων» προορισμών που εξυπηρετούνται από το αεροδρόμιου του Ακτίου.
Στην σύσκεψη έχουν κληθεί να συμμετάσχουν μεταξύ άλλων οι αντιπεριφερειάρχες Πρέβεζας και Λευκάδας κ.κ Ιωάννου και Βερύκιος, οι Δήμαρχοι Ανακτορίου και Μεγανησίου κ.κ Σολδάτος, κ.Ζαβιτσάνος, Πρέβεζας κ.Μπαΐλης, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Γιάννης Γιαμάς, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Πρέβεζας Πολύκαρπος Χαλκίδης, ο Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας Ενοικιαζομένων Δωματίων και Διαμερισμάτων Πρέβεζας κ. Ευθυμίου και άλλοι επιμελητηριακοί και τουριστικοί παράγοντες, από την ευρύτερη περιοχή.
Οι φορείς, θα έχουν τη δυνατότητα να καταθέσουν προτάσεις για την από κοινού τουριστική ανάπτυξη και προβολή των συνεργαζόμενων προορισμών, «οριοθετώντας» το αεροδρόμιο του Ακτίου ως σημείο αναφοράς για την ευρύτερη περιοχή.

epiruspost

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου