Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα του ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΥ.


Με τους 3 βαθμούς επέστρεψε η ομάδα της Βόνιτσας από το γήπεδο της Πρέβεζας. Απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα αυτή του Άρη ο ΠΑΣ δεν έδωσε καμία ελπίδα στον αντίπαλο πνίγοντάς τον με πολύ καλό passing game πίεση ψηλά και χωρίς κυριολεκτικά να δεχθεί ούτε μία οργανωμένη επίθεση...
Το σκορ άνοιξε ο Παλιογιάννης στο 38 ύστερα από σέντρα του Γιώργου Καταγή και τα διπλασίασε στο 78 με αυτογκόλ από ποδοσφαιριστή του Άρη.
 Να σημειωθεί ότι προπονητής στην ομάδα μας ύστερα από την παραίτηση του Άρη Φερεντίνου είναι ο υπηρεσιακός, όπως ο ίδιος μας δήλωσε, μέχρι χθες Γενικός Αρχηγός Βασίλης Τρανουλίδης. Ο Τρανουλίδης έβαλε την σφραγίδα του στον ματς με τις επιλογές του στην αρχική ενδεκάδα αλλά και της σωστές αλλαγές. Επίσης να σημειώσουμε ότι για πρώτη φορά φέτος έπαιξε ο Κούτσικος (Μπούκιος) στόπερ όπου ήταν και κορυφαίος σε όλο το ματς. Κατά την γνώμη μας κλειδί για την επιθετική απραξία του Άρη Πρέβεζας. Τέλος να ευχηθούμε καλή επιτυχία στον κ. Τρανουλίδη στο νέο του πόστο και να του υπενθυμίσουμε ότι τίποτα δεν είναι μονιμότερο του προσωρινού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου