Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ – ΣΦΑΚΙΩΤΕΣ 5-0: Παρέδωσε μαθήματα ποδοσφαίρου


Δωρεάν μαθήματα ποδοσφαίρου παρέδωσε ο ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ στους αντιπάλους του στο παιχνίδι για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι παίκτες της ομάδας ποδοσφαίρου της πόλης μας δεν είχαν ξεχάσει την ήττα με 1-3 από τους Σφακιώτες στο παιχνίδι του πρώτου γύρου και...
φρόντισαν να πάρουν την εκδίκησή τους η οποία ήταν πολύ γλυκιά.
Πάντως, οι φιλοξενούμενοι που είχαν στον πάγκο τους τον πρώην τεχνικό του ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΥ κύριο Αριστείδη Φερεντίνο, είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων στα πρώτα 10 λεπτά της αναμέτρησης, αλλά χωρίς να δημιουργήσουν κάποια απειλητική φάση. Η ομάδα μας άρχισε να παίρνει την πρωτοβουλίες και έχασε την πρώτη της μεγάλη ευκαιρία στο 15ο λεπτό όταν μετά από σέντρα του Χαϊδάκη ο Μπουκουράνης με κοντινή προβολή έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.
 Στη συνέχεια είχαμε ακόμη δύο μεγάλες ευκαιρίες αλλά και στις δύο ο Χασακής σε τετ α τετ έστειλε την μπάλα άουτ. Τελικά το πρώτο γκολ ήρθε στο 36’ όταν μετά από ατομική προσπάθεια ο Χαϊδάκης έβγαλε την σέντρα από τα αριστερά και ο Μπουκουράνης με μονοκόμματο σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0, που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.
 Με την έναρξη του δευτέρου 45λεπτου οι γηπεδούχοι πέτυχαν και άλλο γκολ με τον μεγάλο πρωταγωνιστή της συνάντησης Χρήστο Χασακή ο οποίος με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Καταγή Γ. διπλασίασε τα τέρματα του ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΥ.
 Στο 54’ ο Μητρόπουλος πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και έδωσε έτοιμο γκολ στον Χασακή ο οποίος με πλασέ έκανε το 3-0. Ο επιθετικός του ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΥ ολοκλήρωσε το χατ τρικ του στο 89’ κάνοντας με σουτ το 4-0. Το κερασάκι στην …τούρτα της μεγαλειώδης εμφάνισης της ομάδας μας έβαλε ο Γραμματικόπουλος ο οποίος στις καθυστερήσεις διαμόρφωσε το τελικό 5-0.
 Η σύνθεση του Αμβρακικού: Τρανουλίδης, Καταγής Λ., Κούτσικος Δ.Κ. (78’ Γραμματικόπουλος), Φέσσας (72’ Προξενιάς), Γεωργαλής, Κούτσικος Δ.Γ., Μητρόπουλος (83’ Πογιατζής), Χαϊδάκης, Χασακής, Μπουκουράνης, Καταγής Γ.

amvrakikosnews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου