Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2012

Μας έκοψαν τους μισθούς, μας έκοψαν τις συντάξεις τώρα θα μας κόψουν και τις Πολιτιστικές Εκδηλώσεις.


Το κράτος βρήκε επιτέλους τον τρόπο να σωθεί από την χρεωκοπία. Όχι δεν θα κυνηγήσει τους μεγαλοοφειλέτες, όχι δεν θα φορολογήσει τους έχοντες και κατέχοντες αλλά ύστερα από την απίστευτα αντιλαϊκή πολιτική που ακολουθεί τα δυόμιση τελευταία χρόνια το κουτσούρεμα των...
μισθών και των συντάξεων, την κατάργηση των επιδομάτων και την εξαθλίωση του ελληνικού λαού έρχονται και περικόπτουν στο ελάχιστο ή και μηδενίζουν όπως λέει το παρακάτω έγγραφο τις εκδηλώσεις στις πόλεις και τα χωριά μας.
Πολιτιστικές εκδηλώσεις, εορταστικές εκδηλώσεις και διάφορες άλλες δράσεις που πραγματοποιούνταν μέχρι χθες στις πόλεις και τα χωριά μας με σκοπό την ψυχαγωγία των πολιτών αλλά σημαντικότερα την διατήρηση της Παράδοσης πλέον δεν θα χρηματοδοτούνται ούτε στο ελάχιστο από την Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Τι σημαίνει αυτό; Ότι εκδηλώσεις όπως θέατρο, μουσικές βραδιές, χορευτικά, καρναβάλια και λοιπές εκδηλώσεις που κοστίζουν έστω και ελάχιστα δεν πρόκειται να πραγματοποιηθούν ή τουλάχιστον δεν πρόκειται να χρηματοδοτηθούν φέτος. Και αν σκεφτούμε ότι πλησιάζουν οι αποκριές και ότι το ιστορικό πλέον Καρναβάλι της Βόνιτσας τα ‘Γληγοράκια’ κινδυνεύουν να μην γίνουν καταλαβαίνουμε όλοι μας ότι πλέον απειλείτε και η παράδοσή μας.
 Η μόνη λύση ώστε να συνεχιστούν οι εκδηλώσεις αυτές είναι ο εθελοντισμός και η αγάπη για την παράδοση. Άρα η συνέχιση των εθίμων επιστρέφει στον λαό που πλέον πρέπει να αποδείξει και την αγάπη του αλλά και το μεράκι που έχει και τον τόπο τα ήθη και τα έθιμα του αφού η Κυβέρνηση βρήκε αυτόν τον τρόπο για την σωτηρία της Ελλάδας μας.

 (Κλικ πάνω στην φωτογραφία για μεγέθυνση)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου