Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Επίσκεψη Κινητής Μονάδας Μαστογράφου στη Βόνιτσα


Για να βοηθηθούν οι γυναίκες στην Ελληνική ύπαιθρο που λόγω γεωγραφικών ιδιαιτεροτήτων, κοινωνικών δυσκολιών ή προκαταλήψεων και οικονομικών προβλημάτων , δεν έχουν πρόσβαση ή αδυνατούν να υποβληθούν σε μαστογραφικό έλεγχο, η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία μετά από...
μια γενναία χορηγία και συνεχή υποστήριξη της εταιρείας καλλυντικών AVON κατασκεύασε και εξόπλισε με σύγχρονα μηχανήματα μια κινητή μονάδα μαστογράφου. Η μονάδα αυτή περιοδεύει σε διάφορες περιοχές της χώρας μας και προσφέρει δωρεάν μαστογραφικό έλεγχο στις γυναίκες που το έχουν ανάγκη. Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας και μετά από πρόσκληση και φιλοξενία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με τον Δήμο Ακτίου-Βόνιτσας η μονάδα μαστογράφου θα βρίσκεται στο Δημοτικό Σχολείο Βόνιτσας από 20-22 Φεβρουαρίου 2012.
Τηλέφωνα για ραντεβού στις κατά τόπους Υπηρεσίες του Προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι»
Τηλ: 2643023739 (Βόνιτσα) 26460-31214(Κατούνα) 2643041858 (Πάλαιρος)
Προϋποθέσεις για τον μαστογραφικό έλεγχο *Ηλικίες από 40-70 ετών. **Να μην έχει γίνει μαστογραφία τους τελευταίους δώδεκα μήνες. ***Να μην έχουν ιστορικό καρκίνο μαστού, βιοψίας, ή αισθητικής επέμβασης στο μαστό.
Μαζί μπορούμε να κάνουμε τον καρκίνο του μαστού παρελθόν


ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ-ΒΟΝΙΤΣΑΣ    -   ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου