Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2012

Διάθεση νηστήσιμων την Καθαρή Δευτέρα από το σύλλογο Δρυμιωτών.


Στα πλαίσια του εορτασμού της Καθαρής Δευτέρας, ο σύλλογος Δρυμιωτών Αθήνας για μια ακόμη φορά έκανε αισθητή την παρουσία του στο Δρυμό χορηγώντας νηστήσιμα φαγητά (Λαγάνες, χαλβά, μύδια κ.λπ) στην Τοπική Κοινότητα Δρυμού. Η διάθεση των νηστήσιμων στους κατοίκους του
Δρυμού, έγινε στο γραφείο της Τοπικής Κοινότητας με επικεφαλής τον πρόεδρο Γιάννη Μ. Λιότσο. Στην εκδήλωση αυτή και με την μουσική που έπαιζε το ηχητικό σύστημα του συλλόγου, αναπτύχθηκε ένα έντονο εορταστικό κλίμα το οποίο όλοι έχουμε ανάγκη στις δύσκολες μέρες που περνάμε. Ο σύλλογος Δρυμιωτών ευχαριστεί τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Δρυμού Γιάννη Μ Λιότσο για την άριστη συνεργασία που είχαμε καθώς και όσους βοήθησαν στην μικρή αλλά ουσιαστική από όλες τις πλευρές εκδήλωση. Στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που περνάμε ο σύλλογος Δρυμιωτών Αθήνας προσπαθεί με όσες δυνατότητες έχει, να δείνει το ενδιαφέρον για το χωριό του και ταυτόχρονα να συμβάλλει στην πολιτιστική αναβάθμισή του. 

ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ

 Ανακοίνωση του Προέδρου Τοπικής Κοινότητας Δρυμού Γιάννη Μ Λιότσου.

 Ευχαριστώ το σύλλογο Δρυμιωτών για τη χορήγηση νηστήσιμων φαγητών Θα ήθελα με την ανακοίνωσή μου αυτή να ευχαριστήσω το Δ.Σ του συλλόγου Δρυμιωτών Αθήνας και ειδικά τον Πρόεδρο Γιώργο Κουτρούμπα για την ευγενική τους προσφορά να χορηγήσουν στην Τοπική Κοινότητα Δρυμού νηστήσιμα φαγητά την Καθαρή Δευτέρα. Οι πρωτοβουλίες αυτές είναι αξιέπαινες και δείχνουν τους δεσμούς που έχουν με το χωριό τους και ταυτόχρονα είναι και πράξεις αλληλεγγύης στις δύσκολες μέρες που περνάμε. Θα ήθελα ακόμη να ευχαριστήσω όσους βοήθησαν στη διανομή των νηστήσιμων καθώς και την Γεωργία Καββαδά –Μυρωνίδη που μας πρόσφερε το κρασί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου