Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Παιδικά τμήματα ποδοσφαίρου στον ΠΑΣ Αμβρακικό.



Με αίσθημα ευθύνης απέναντι τόσο στη κοινωνία της Βόνιτσας όσο και της ευρύτερης περιοχής το Δ.Σ. του Αμβρακικού Βόνιτσας δημιούργησε παιδικά τμήματα ποδοσφαίρου για τους μικρούς φίλους του αθλήματος. Η επιλογή αυτή ήταν αποτέλεσμα της απαίτησης όλων των φιλάθλων για μία...
οργανωμένη κίνηση που τα τελευταία χρόνια έλειπε από τον τόπο μας από την μία αλλά και ως το επόμενο βήμα της Διοίκησης για την δημιουργία μια αμιγώς τοπικής ομάδας με ντόπιους ποδοσφαιριστές που θα αγαπούν και θα σέβονται την φανέλα του ιστορικού Αμβρακικού.
Η αρχή ήταν απόλυτα ενθαρρυντική καθώς 30 και πλέον επίδοξοι μπαλαδόροι βρέθηκαν στην πρώτη προπόνηση της νέας ομάδας. Προπονητής των ακαδημιών του Αμβρακικού ο έμπειρος ποδοσφαιριστής της ομάδος Χασακής Χρήστος που με μεγάλη όρεξη και υπομονή προσφέρθηκε να μεταφέρει τις γνώσεις αλλά και τις εμπειρίες που αποκόμισε από την μέχρι τώρα ποδοσφαιρική του καριέρα.
Το επόμενο ραντεβού έκλεισε για την Τετάρτη 7 Μαρτίου και ώρα 2.30μ.μ. η διοίκηση καλεί όλους τους μικρούς φίλους που δεν ενημερώθηκαν έγκαιρα να είναι την Τετάρτη στο γήπεδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου