Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

Προς βελτίωση η ύδρευση της Κατούνας


Ένα σοβαρό πρόβλημα της Κατούνας βαίνει προς επίλυση. Αφορά την ποιότητα της ύδρευσης και κατ’ επέκταση την ποιότητα ζωής των κατοίκων της. Την Τρίτη 3 Απριλίου θα δημοπρατηθεί το έργο της
αποκατάστασης του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης της Κατούνας με πόρους από το ΕΣΠΑ. Ως γνωστόν το δίκτυο παρουσιάζει πολλά προβλήματα και διαρροές.Εξάλλου σημαντική εξέλιξη στο δήμο Ακτίου-Βόνιτσας αποτελεί η επερχόμενη δημοπράτηση της αποκατάστασης των ΧΑΔΑ, με πόρους 1εκατ.ευρώ επίσης από το ΕΣΠΑ.

agrinionews

1 σχόλιο:

  1. Επιτέλους... η Κατούνα που δίνει νερό στο μεγαλύτερο μέρος του κεντρικού Ξηρομέρου αλλά και σε μέρος της επαρχίας Βάλτου κατάντησε να μην έχει πόσιμο νερό ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες. Μακάρι αυτή τη φορά να μπουν κανόνες και να γίνει σωστή διαχείριση, υδρόμετρα παντού ώστε να πληρώνουμε όλοι κι έτσι να υπάρξει σωστή και ελεγχόμενη κατανάλωση. Είναι η τελευταία μας ευκαιρία να διαφυλάξουμε το πολυτιμότερο αγαθό της εποχής μας, το νερό... Μακάρι οι τοπικοί μας άρχοντες αυτή τη φορά να φανούν αντάξιοι των προσδοκιών μας, το οφείλουν σ' εμάς και στα παιδιά μας που έμαθαν να αγαπούν τον τόπο των γονιών τους.
    Με εκτίμηση
    Α.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή