Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Προσφορά από την εφημερίδα Ακαρνανία και τον Σπύρο Μπαράκο: Δωρεάν Ιντερνέτ σε όλη την Βόνιτσα.

Ελεύθερη πρόσβαση στο διαδίκτυο μπορούν να έχουν οι φίλες και φίλοι της εφημερίδας μας στη Βόνιτσα. Το αναγνωριστικό δικτύου είναι akarnania και μπορείτε ελεύθερα να το δοκιμάσετε. Αυτό το σημείο ασύρματης πρόσβασης θα λειτουργήσει συμπληρωματικό με εκείνα που από καιρό έχουμε
εγκαταστήσει στο Μοναστηράκι. Στόχος μας είναι να το μεγαλώσουμε προσθέτοντας και άλλα σημεία πρόσβασης δικτυωμένα μεταξύ τους ώστε να καλύψουμε όσο μεγαλύτερο τμήμα μπορέσουμε από το τόπο μας συμβάλλοντας έτσι στην αντικειμενική, ελεύθερη ενημέρωση των πατριωτών μας αλλά και την ελεύθερη πρόσβασή τους στη γνώση.

2 σχόλια:

  1. Eρωτημα...
    Η προσβαση είναι ελευθερη μόνο για το site της εφημεριδας όπως γίνονταν και τους προηγούμενους μήνες ή μπορέι κάποιος να σερφαρει και σε άλλα sites

    To δευτερο ερωτημα απευθυνεται προς τον τωρινό δήμαρχο ..πότε ο δήμος θα ασχοληθεί με το ασύρματο δωρεάν ιντερνετ ???
    Εάν ένας ιδιώτης μπορεί(π.χ. μπαράκος και μπραβο του ο δήμος γιατί θα πρέπει να ξοδευει έστω και ένα ευρώ σε σύκλολες εποχές κρίσης σε αποκριάτικες βλακίες στολές ,κομφετι κ.λ.π. που στο κάτο κάτω πολιτισμός δεν το λες !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλα τα λύσαμε στη Βόνιτσα και θέλουμε και ελεύθερο ιντερνετ! ο κόσμος δεν έχει να φάει και νομίζει ότι θα ασχοληθεί με αυτό!Εδώ γυρίσαμε 100χρόνια πίσω σε θέματα κοινωνικά, θρησκευτικά, πολιτιστικά και η Βόνιτσα έχει γίνει ένας τεράστιος σκουπιδότοπος και εμείς μιλάμε για ελεύθερο ιντερνετ που το μόνο που μπορεί να μας κάνει είναι να μας απομακρύνει από τα σημαντικά αυτά προβλήματα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή