Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

Καμία πρόθεση για αυτοκτονία, όπως αποκάλυψε πρώτο το e-Βόνιτσα, για τον κάτοικο από τα Παλιάμπελα. Η επιβεβαίωση ήρθε από τον ίδιο.


Από την πρώτη μέρα που ήρθε στο φώς η υπόθεση με τον απελπισμένο πολίτη που ήθελε να αυτοκτονήσει με την ανάρτησή μας ΕΔΩ ενημερώσαμε ότι δεν ήταν τόσο σοβαρό το γεγονός όσο παρουσιαζόταν από τα διαδικτυακά μέσα. Σημερα λοιπόν ήρθε η επιβεβαίωση με την επιστολή του ίδιου. Αναλυτικά μας αναφέρει:



'Καταρχήν ονομάζομαι Λώλος Ανδρέας, και το δημοσίευμα αφορά εμένα. Σε καμιά περίπτωση δεν ανέφερα ούτε καν για χάριν αστειότητος ότι προτίθεμαι να αυτοκτονήσω. Υπήρξε όμως ένα βασικό μου σχόλιο την επέτειο θανάτου του Ευαγόρα Παλικαρίδη στις 14-3-12 όπου ανέφερα ότι ζηλεύω τη στάση του. Ήταν αυτό όμως αρκετό να κινητοποιήσει τη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος και στη συνεχεία την τοπική αστυνομία; Ασφαλώς όχι. Ενημερώνω λοιπόν τους αναγνώστες ότι προηγήθηκε καταγγελία μέσω mail στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προκειμένου να συλλέξουν στοιχεία εις βάρος μου. Είχε κάποιος συμφέρον να κάνει κάτι τέτοιο; Η απάντηση είναι πολλοί. Για ποιο λόγο; Γιατί τον τελευταίο καιρό ζούμε στιγμές κρατικής παραφροσυνης,13.000 οικογένειες. Είμαστε τα λεγόμενα φυσικά πρόσωπα που τις τελευταίες ημέρες το ελληνικό δημόσιο δήμευσε τις περιουσίες μας. Η αντίδραση μας μέσω του συλλογικού μας οργάνου όσο και εμού προσωπικά ήταν άμεση. Καταφέραμε να φέρουμε προ των ευθυνών τους τους πολιτικούς που υφάρπαξαν την περιουσία μας. Σε συγκεκριμένους πολιτικούς που ενώ ψήφισαν το PSI δεν γνώριζαν κάτι για το δικό μας δράμα, αναγκάστηκα να γίνω τόσο φορτικός προκειμένου να μας ακούσουν και να πάρουν θέση ,που ορισμένοι έφταναν στο σημείο να λεν ψέματα για το που βρίσκονταν. Δεν ήταν όμως η φορτικότητα μου που τους οδήγησε στην καταγγελία, ήταν και η συναίσθηση της απόλυτης ευθύνης που τους βαραίνει, οπότε θέλησαν να απαλλαγούν ,όπως ανοήτως, πίστεψαν από τις οχλήσεις μου. πως μπορεί αλήθεια κάποιος που αγωνίζεται με όλα τα μέσα να αποκαταστήσει την αδικία που έγινε εις βάρος του, την ίδια στιγμή που έχει γίνει σύμβολο αισιοδοξίας και αγωνιστικότητας από πολλούς εξαπατημένους, την ίδια στιγμή κάποιοι να κρίνουν ότι είναι στα πρόθυρα αυτοκτονίας; Σας ενημερώνω λοιπόν ότι ουδέποτε ούτε καν για αστείο δεν ανέφερα σε καθέναν ότι προτίθεμαι να αυτοκτονήσω. Έχω επιδείξει την απόλυτη μαχητικότητα για την επίτευξη λύσης στο πρόβλημα που μας δημιούργησαν. Έχουμε ξεκινήσει τη διαδικασία υποβολής αγωγής κατά του ελληνικού δημοσίου στο ΣΤΕ και πιστεύω απόλυτα ότι τα ελληνικά δικαστήρια θα μας δικαιώσουν. Όσο γι αυτόν που ενδιαφέρθηκε για την ψυχική μου υγεία, τον ενημερώνω ότι είμαι απόλυτα υγιής, και αν υπάρχει κάποιος που βρίσκεται σε αδιέξοδο ας κοιτάξει στον καθρέπτη ,όπου θα δει έναν άνθρωπο που δεν καταλαβαίνει, τι κάνει, τι λέει και τι ψηφίζει στη Βουλή!!!'

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου