Τρίτη 3 Απριλίου 2012

46χρονος έκλεβε ηλεκτρικό ρεύμα στον Άγιο Νικόλαο Βόνιτσας

Σύλληψη 46χρονου σήμερα το πρωί για ρευματοκλοπή σε καταυλισμό στον Άγιο Νικόλαο Βόνιτσας. Συνελήφθη σήμερα (2-4-2012) το πρωί, στον Άγιο Νικόλαο Βόνιτσας Αιτωλοακαρνανίας από
αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βόνιτσας και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας ένας ημεδαπός άνδρας, ηλικίας 46 ετών σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος.
Ειδικότερα για την αντιμετώπιση του φαινομένου της κλοπής ηλεκτρικού ρεύματος σε καταυλισμό της περιοχής διενεργήθηκαν σήμερα (2-4-2012) από τους αστυνομικούς, έρευνες παρουσία δικαστικού λειτουργού, κατά τις οποίες προσήχθησαν επτά ημεδαποί, ενώ συνελήφθη ο 46χρονος για ρευματοκλοπή.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λευκάδος

agriniopress

3 σχόλια:

  1. Μέχρι που θα φτάσουμε αγαπητοί, μέχρι και ρεύμα θα μας αναγκάσουν να κλέβουμε σε λίγο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άμα δεν είχε λεφτά να το πληρώσει τι να κάνει ο άνθρωπος, εδώ που μας φτάσανε. Το μόνο που θα μπορούσε να κάνει είναι να εγκαταστήσει κανά φωτοβολταικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. το ρευμα που κλεβουνε χιλιαδες καταναλωτες γιατι ο αριθμος ειναι αμέτρητος, δεν εχουν ολοι ανάγκη καποιοι οικονομάνε απο αυτό και την πληρωνουμε οι υπολοιποιεμεις με αυξήσεις πρεπει η δεη να κάνει ελενχο σε ολους

    ΑπάντησηΔιαγραφή