Δευτέρα, 2 Απριλίου 2012

Τι έχετε να πείτε κυρία Γιαννακά; Είσασταν εκ των εισηγητών του PSI.

Το Ελληνικό Κράτος, αποκαλώντας μας πριν κάποια χρόνια "Αποταμιευτικό Κοινό", μας κάλεσε να "επενδύσουμε" τις οικονομίες μας σε Ομόλογα Ελληνικού Δημοσίου και δημόσια μέσω του τότε
ΥΠΟΙΚ ανακοίνωσε τις ευχαριστίες του για την εμπιστοσύνη που του δείξαμε. Πρίν ένα μήνα, το ίδιο Κράτος αποφάσισε να συμπεριλάβει τους Έλληνες Ιδιώτες στο έκτρωμα του PSI, τιμωρώντας τους πολίτες, για τους οποίους, λίγα χρόνια πριν, εξεδήλωνε δημόσια τις ευχαριστίες για την εμπιστοσύνη που του έδειξαν. Πρόκειται για την πρώτη ιστορικά, δήμευση ιδιωτικής περιουσίας από το επίσημο Κράτος, το οποίο ως κοινός μπαταχτσής αθέτησε την πληρωμή του κεφαλαίου και των τόκων στους Έλληνες αποταμιευτές-δανειστές του. Αντί της πληρωμής τόκων και κεφαλαίου στα προσυμφωνημένα χρονικά όρια, το κεφάλαιο μας απομειώθηκε κατά 53.5%, ενώ το υπόλοιπο 46.5% θα μας επιστραφεί μέχρι και το 2042, όταν πολλοί από εμάς δε θα βρισκόμαστε καν εν ζωή. Στη διάρκεια της διετούς δοκιμασίας στην οποία έχουν περιέλθει πολλές χιλιάδες Ελληνικές Οικογένειες, το αναξιόχρεο και αναξιόπιστο Ελληνικό Κράτος, μας χλεύασε, υποσχόμενο τάχα αποζημιώσεις και με δηλώσεις "ήξεις αφίξεις" (περί ορίων αποζημίωσης έως 100 χιλ., αγοράς πρωτογενώς και λοιπών τεχνασμάτων) μας αποκοίμησε προκειμένου να μην προβούμε στις ενέργειες (ασφαλιστικά μέτρα προ ανταλλαγής) που θα μας προστάτευαν από την καταλήστευση των οικονομιών μας. Την ίδια στιγμή, το Ελληνικό Δημόσιο, της υποτιθέμενης αδυναμίας, έσπευσε να προστατεύσει ανεξαρτήτως ορίου, τους καταθέτες της χρεοκοπημένης λόγω υπεξαιρέσεων Proton Bank για αδιευκρίνιστες προφανώς λόγους.
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ - ΑΝΕΥ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΡΩΝ -ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΑΚΕΡΑΙΟ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΜΕ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ. ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΝΟΜΙΜΟΙ, ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΤΗΝ ΑΝΟΜΙΑ, ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΘΕΤΗΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΩΣ ΚΟΙΝΟΣ ΜΠΑΤΑΧΤΣΗΣ.
Κινούμαστε πλέον δικαστικά και ελπίζουμε ότι τόσο τα Ελληνικά όσο και τα Ευρωπαϊκά δικαστήρια θα μας δικαιώσουν, πλέον δικαστικών εξόδων αλλά και της ανυπολόγιστης ΗΘΙΚΗΣ βλάβης, που έχουμε υποστεί τα τελευταία δύο χρόνια εμείς και οι οικογένειές μας.
ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΑ ΓΙΑΝΝΑΚΑ ΑΡΝΕΙΣΤΕ ΝΑ ΜΙΛΙΣΕΤΕ ΕΣΤΩ ΜΑΖΙ ΜΑΣ;

ΛΩΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου