Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Δύο Βονιτσάνοι στην νέα Βουλή.


Τα αποτελέσματα είναι πλέον γνωστά και το μήνυμα που έστειλε ο λαός στους Βουλευτές και τα μεγάλα κόμματα ξεκάθαρο. Καταποντισμός του ΠΑΣΟΚ στο 13% αλλά και της Ν.Δ στο 19% δείχνει
ότι ο κόσμος ξύπνησε και δεν αντέχει άλλα μέτρα και άλλη φτώχια. Το χάπι χρυσώνει στην Ν.Δ. η πρωτιά που της δίνει και το αβαντάζ των 50 εδρών και δεν μένουν όλοι οι πρωτοκλασάτοι έκτος βουλής όπως γίνεται στο ΠΑΣΟΚ.
 Σε ότι αφορά τον Δήμο μας χαρακτηριστικό είναι ότι η Ν.Δ. είναι πρώτη με το άκρως ικανοποιητικότατο 29% το οποίο είναι και το μεγαλύτερό της ποσοστό στον νομό μας. Το ΠΑΣΟΚ καταποντίστηκε στο 18,5% ενώ το ΣΥΡΙΖΑ με 12% είναι τρίτο. Ακολουθούν ΚΚΕ με 10,5 Χρυσή Αυγή με 9, Ανεξάρτητοι Έλληνες με 6,5 και ΔΗΜ.ΑΡ με 4,5. Επίσης πιθανό είναι ο Δήμος μας και συγκεκριμένα η Βόνιτσα να αντιπροσωπεύεται στην νέα Βουλή με 2 συμπολίτες μας. Δεδομένη είναι η εκλογή του Κώστα Καραγκούνη με την Ν.Δ. αλλά παίζει και πολύ δυνατά για εκλογή (αυτή την στιγμή είναι 2η πίσω από τον Κουβέλη) της Νίκης Φούντα με το κόμμα του Κουβέλη. Να ευχηθούμε καλά αποτελέσματα στην Νίκη και η τελική κατάταξη να την φέρει στα έδρανα της Βουλής.

1 σχόλιο:

  1. Δεν νομίζω να είναι όπως τα λέτε..... http://www.protothema.gr/ekloges/article/?aid=195656

    ΑπάντησηΔιαγραφή