Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Έφυγε ο Άγγελος.


Έφυγε απο την ζωή χθες ο πρώην Δήμαρχος Ανακτοριου Άγγελος Άποστολακης. Ο Άγγελος όπως είχαμε μικροί και μεγάλοι συνηθίσει να αποκαλούμε έδωσε την μάχη με την νόσο για τρία και πλέον
χρόνια δείχνοντας ισχυρό πάθος για την ζωή όπως φυσικά έκανε μέχρι εκείνη την στιγμή.
Πλήθος κόσμου βρέθηκαν σήμερα κοντά του λέγοντάς του το τελευταίο αντίο. Πέραν της οικογένειάς του τον από χαιρέτησαν και πρώην συνάδελφοί του απο την τοπική αυτοδιοίκηση αλλα και την εκπαίδευση.
Ο Άγγελος υπήρξε αναμορφωτης της πόλης της Βόνιτσας τις δυο τετραετίες που διετέλεσε Δήμαρχος κάνοντας παρεμβάσεις που όχι μόνο βελτίωσαν την ποιότητα ζωής των δημοτών αλλα πρόβαλε την περιοχή στο εξωτερικό.
Στον Άγγελο χρεώνονται έργα όπως η ύδρευση της πόλης, η ανάπλαση της παραλίας, η ανάπλαση της Σαλτινης, η ύδρευση τον τοπικών διαμερισμάτων, η πεζοδρόμηση του κεντρικού δρόμου της Βόνιτσας, η έναρξη των έργων του βιολογικού αλλα και η ανάπλαση-ανάδειξη του κάστρου. Επίσης ιδέα του Αγγελου υπήρξε και η αδελφοποίηση της Βόνιτσας με τρεις πόλεις του εξωτερικού με στόχο την εκτός συνόρων διαφήμιση της περιοχής.
Ο Άγγελος εχει στιγματίσει τόσο το παρελθόν όσο και το μέλλον αυτού του τόπου με τις παρεμβάσεις και τις ιδέες του. Θα τον θυμόμαστε όλοι απο την μια για το πηγαίο χιούμορ του και τις ατάκες του και απο την άλλη για την σκληρή δουλειά και το έργο του στην αυτοδιοίκηση. Καλο ταξίδι να έχει και να είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκέπασε.

1 σχόλιο: