Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

Η φανέλα στον δήμαρχο.

 
Επίσκεψη στο Δημαρχείο της Βόνιτσας πραγματοποίησαν σήμερα όλες οι αθλήτριες που θα αγωνιστούν στο φετινό Ionian BeachVolley 2012 που ξεκινά αύριο στη πόλη της Βόνιτσας. Τις αθλήτριες υποδέχτηκε ο Δήμαρχος της πόλης κ. Νίκος Σολδάτος...
Οι αθλήτριες δώρισαν στον Δήμαρχο μια φανέλα της Εθνικής ομάδας με τις υπόγραφες τους και μια μπάλα.

Στην συνέχεια στο Δημαρχείο της πόλης δόθηκε συνέντευξη τύπου όπου στους εκπροσώπους των ΜΜΕ μίλησε ο Δήμαρχος κ. Νίκος Σολδάτος και από τις αθλήτριες η Μαρία Νομικού και η Πένυ Καραγκούνη.

Ο κ. Νίκος Σολδάτος στις δηλώσεις ευχαρίστησε την ΕΟΠΕ, την ΕΣΠΕΔΕ, την εταιρία μάρκετινγκ IFRAME, και όλους τους χορηγούς που στηρίζουν αυτή την μεγάλη διοργάνωση. Ο κ. Σολδατος ευχήθηκε στις αθλήτριες καλή επιτυχία και καλή διαμονή στην όμορφη και ιστορική Βόνιτσα.

Η Μαρία Νομικού και η Πένυ Καραγκούνη από την πλευρά τους ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο και όλους τους τοπικούς φορείς για την άριστη φιλοξενία. Οι δυο αθλήτριες υποσχεθήκαν από την πλευρά τους ότι οι φίλαθλοι που θα έρθουν να δουν από κοντά το τουρνουά θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά πολύ κάλους αγώνες και υψηλό θέαμα και από την πλευρά τους θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό.

Απόψε πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο η τεχνική σύσκεψη, έγινε η κλήρωση και αύριο στις 10 το πρωί ξεκινούν οι αγώνες.
 
volleynews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου