Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

Στις φλόγες αυτοκίνητο στον Άγιο Νικόλαο Βόνιτσας

 

Παραλίγο να θρηνήσουμε θύματα σήμερα το απόγευμα στον Εθνική Οδό Λευκάδας Πρέβεζας και πιο συγκεκριμένα λίγο έξω από το χωριό του Αγίου Νικολάου. Πιο συγκεκριμένα αυτοκίνητο που οδηγούσε ομογενής μας από την Γερμανία και στο οποίο εκτός από τον ίδιο επέβαινε και μία γυναίκα, άρπαξε φωτιά λόγω προβλήματος στον καταλύτη.
Οι δύο επιβαίνοντες κατάφεραν να εγκαταλείψουν το φλεγόμενο όχημα, αλλά από τις φλόγες άρπαξε αμέσως φωτιά στην πλαγιά του δρόμου η οποία πήρε διαστασεις λόγω και των ισχυρών ανέμων που έπνεαν στην περιοχή.
Πάντως, χάρη στην άμεση επέμβαση της πυροσβεστικής υπηρεσίας αλλά και της δημοτικής και τοπικής αρχής του Αγίου Νικολάου η φωτιά τέθηκε γρήγορα υπό έλεγχο και μετά από μία περίπου ώρα έσβησε. Πάντως, λόγω της πυρκαγιάς σημειώθηκαν προβλήματα σε στύλους της ΔΕΗ και για αυτό τον λόγο έσπευσαν άμεσα στην περιοχή τα συνεργεία αποκατάστασης βλαβών της ΔΕΗ.
Να σημειωθεί πως περίπου για 2 ώρες η τροχαία είχε διακόψει την κυκλοφορία των οχηγμάτων στον συγκεκριμένο δρόμο. Πάντως η κυκλοφορία αυτή την στιγμή έχει αποκατασταθεί…
πηγη : amvrakikosnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου