Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

Και πέμπτος στην συμμορία των ζωοκλεφτών στην Πάλαιρο

 
Οι έρευνες της Αστυνομίας, έχουν φέρει σημαντικά αποτελέσματα για την εξάρθρωση της συμμορίας των ζωοκλεφτών που με θρασύτητα τους τελευταίους μήνες έκλεβαν και έσφαζαν ζώα
στην Πάλαιρο
Για την ανεύρεση των δραστών και την αποκάλυψη της δράσης τους, η Αστυνομική μετέβησαν στην Πάλαιρο δυνάμεις της ΟΠΚΕ, που λογοδοτεί απευθείας στον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Τσόλκα, που αυτές τις μέρες εκτελεί χρέη Διευθυντή στην Α/Δ Ακαρνανίας. Οι έρευνες των έμπειρων αστυνομικών από Αγρίνιο και Βόνιτσα, είχαν αποτέλεσμα, αφού μετά την σύλληψη των τεσσάρων ζωοκλεφτών τα ξημερώματα, αποκαλύφθηκαν τέσσερεις συνολικά ζωοκλοπές μέχρι τώρα αλλά και ένας ακόμη συνεργός.

Πρόκειται για κτηνοτρόφο, επίσης από την περιοχή της Παλαίρου, που έχει ήδη συλληφθεί και που εργάζονταν σε κρεοπωλείο στην Λευκάδα και όπως φαίνεται ήταν ο άνθρωπος που κατηύθυνε τους άλλους τέσσερις.

Οι συγκεκριμένοι ζωοκλέφτες, είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος των κτηνοτροφών της περιοχής, αφού όχι μόνον έκλεβαν ζώα , αλλά έφτασαν στο σημείο, να σφάξουν κυοφορούσα αγελάδα και τα της κόψουν τα δυο μπούτια!

H προανάκριση από τους αστυνομικούς συνεχίζεται για την εξιχνίαση πιθανώς και άλλων ζωοκλοπών.

agriniopress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου