Τρίτη, 4 Δεκεμβρίου 2012

Διάρρηξη στον Παιδικό Σταθμό της Βόνιτσας με λεία… τρόφιμα!!!!Αντιμέτωποι με ένα δυσάρεστο θέαμα βρέθηκαν το πρωί της Τρίτης 4 Δεκεμβρίου οι υπάλληλοι που πήγαν να ανοίξουν τον παιδικό σταθμό της Βόνιτσας που βρίσκεται δίπλα
 στο Γυμνάσιο της πόλης μας.  Πιο συγκεκριμένα άγνωστοι εισέβαλαν  πιθανότατα κατά τις βραδυνές ώρες  στο κτίριο παραβιάζοντας την εξωτερική πόρτα.
Οι άγνωστοι αφαίρεσαν μόνο τρόφιμα από την κουζίνα του παιδικού σταθμού (μαρμελάδες, μερεντες, μακαρόνια κ.τ.λ.) καθώς και μία σακούλα με κατεψυγμένα ψάρια…
Μόλις έγινε αντιληπτή η ληστεία ειδοποιήθηκε άμεσα η Αστυνομία και κλιμάκιο πήρε δαχτυλικά αποτυπώματα και στην συνέχεια ο σταθμός παρέμεινε κλειστός.
Πάντως προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι οι δράστες το μόνο που αφαίρεσαν ήταν τρόφιμα και δεν πείραξαν καθόλου τους υπολογιστές μεγάλης αξίας που βρίσκονται στο εσωτερικό του παιδικού σταθμού καθώς εκεί στεγάζονται και τα γραφεία του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας.
Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό οι δράστες πρέπει να είναι άτομα που δεν έχουν ποινικό μητρώο και προχώρησαν σε αυτή την ενέργεια για να …λιγδώσουν το εντεράκι τους!!!!
ΦΡΑΓΚΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
amvrakikosnews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου