Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Την Κυριακή ξεκινά το Παιδικό Πρωτάθλημα, συμμετοχή του Αμβρακικού.


Την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου θα ξεκινήσει το παιδικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας. Μετά από πολλά χρόνια η Βόνιτσα θα συμμετέχει σε αυτό το πρωτάθλημα με τις Ακαδημίες του

ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΥ. Η μη δημιουργία παιδικών τμημάτων στην ομάδα της πόλης μας και η έλευση συνέχεια ποδοσφαιριστών από γύρω πόλεις οι οποίοι ήταν περαστικοί είχε ως αποτέλεσμα την ανάγκη κάθε σεζόν ο ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ να ψάχνει ποδοσφαιριστές και φυσικά να σπαταλά πολλά χρήματα άσκοπα.

Πέρσι λοιπόν δειλά δειλά ξεκίνησε μία προσπάθεια συγκρότησης παιδικού τμήματος στον ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟ. Η απήχηση ήταν μεγαλύτερη από τις προσδοκίες όλων και τελικά 40 και πλέων λιλιπούτιοι ποδοσφαιριστές συμμετείχαν στις προπονήσεις αλλά και τα φιλικά της ομάδας. Προς τιμή του ο ποδοσφαιριστής του συλλόγου Χρήστος Χασακής προσφέρθηκε αφιλοκερδώς να συμμετέχει σε αυτή την νέα προσπάθεια ως προπονητής μεταφέροντας τις γνώσεις του και την εμπειρία του.


Φέτος τα πράγματα στις Ακαδημίες είναι πολύ πιο οργανωμένα με ανθρώπους που ασχολούνται, αγαπούν  την ομάδα και προσφέρουν σε αυτή. Η παιδική ομάδα δεν θα αρκεστεί σε φιλικά όπως πέρσι αλλά θα συμμετέχει και στο πρωτάθλημα δίνοντας έτσι την ευκαιρία στα παιδιά να έχουν την πρώτη επαφή με επίσημα παιχνίδια. Επίσης φέτος εκτός από τον Χρήστο Χασακή που συνεχίζει να είναι προπονητής τις υπηρεσίες του αφιλοκερδώς προσφέρει και ο Αποστόλης Καράμπαλης ως προπονητής τερματοφυλάκων. Επίσης στην ομάδα προσέφεραν και οι χορηγοί οι οποίοι έντυσαν τους ποδοσφαιριστές.

Να ευχηθούμε στην ομάδα μας τα καλύτερα και να μην ξεχάσουμε την Κυριακή στις 11 το πρωί να είμαστε όλοι στο γήπεδο της πόλης ώστε να εμψυχώσουμε τα παιδιά ώστε να κάνουν την πρώτη τους νίκη.

 

Υπεύθυνοι ακαδημιών:

Γούδας Μιχάλης και Φράγκος Σπύρος (Μέλη του Δ.Σ. του ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΥ)

 Προπονητές:

Χασακής Χρήστος και Αποστόλης Καράμπαλης (τερματοφυλάκων)


Χορηγοί ακαδημιών:

Μπεκιάρης Βαγγέλης και Πάτσης Βαγγέλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου