Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Με Πρέβεζα στο Κύπελλο ο ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ, μεταγραφή από τις Ελπίδες Νυδριού με προοπτική συνεργασίας, Πρόγραμμα ακαδημιών.


Ένα μεγάλο ντέρμπι έβγαλε η κληρωτίδα της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας για την 3η φάση του Κυπέλλου. Οι δύο πιο δυνατές ομάδες της Α’ κατηγορίας θα κοντραριστούν μεταξύ τους για μια θέση στην 4άδα του Κυπέλλου. Αυτές δεν είναι άλλες από τον ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟ ΒΟΝΙΤΣΑΣ
και τον ΠΑΣ Πρέβεζα. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Δημοτικό στάδιο της πόλης μας την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013 και ώρα 3.00 το μεσημέρι.

Την συνεργασία του ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ με τον σύλλογο Ελπίδες Νυδριού επικύρωσαν και επίσημα οι διοικήσεις των δύο ομάδων με την μεταγραφή του μικρού Μεσσήνη Σπύρου από τον σύλλογο της Λευκάδας σε αυτό της Βόνιτσας. Η συνεργασία θα συνεχιστεί σε όλα τα επίπεδα Διοικητικά-Αγωνιστικά-Ακαδημιών την επόμενη χρονική περίοδο. Για την μεταγραφή το Δ.Σ. του ΠΑΣ ευχαριστεί και τον προπονητή κύριο Βάνα ο οποίος συνέβαλε τα μέγιστα για την αγαστή συνεργασία των δύο σωματείων. Ο μικρός Σπύρος είναι γεννημένος το 1996 είναι αριστεροπόδαρος και αγωνίζεται ως αριστερό μπακ και χαφ.

Τέλος και με μεγάλη περηφάνια από τον σύλλογο ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των αγώνων του παιδικού πρωταθλήματος όπου ο ΠΑΣ συμμετέχει μετά από πολλά χρόνια. Για να υπάρξουν όμως ακαδημίες συνεισφέρουν πολλοί άνθρωποι που αγαπούν τον σύλλογο. Θα υπάρξει για το θέμα αυτό αναλυτικό αφιέρωμα τις επόμενες ημέρες. Το πρόγραμμα των αγώνων έχει ως εξής:

ΚΥΡΙΑΚΗ 3/2 11:00 ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ-ΛΕΥΚΑΤΑΣ
ΚΥΡΙΑΚΗ 10/2 11:00 ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΝΥΔΡΙΟΥ- ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ
ΣΑΒΒΑΤΟ 16/2 11:00 ΚΑΛΑΜΙΤΣΙ-ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ
ΚΥΡΙΑΚΗ 24/2 11:00 ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ-ΕΛΠΙΔΕΣ ΝΥΔΡΙΟΥ
ΚΥΡΙΑΚΗ 3/3 11:00 ΙΩΝΕΣ-ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου