Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Κόλλησαν στο 1-1 οι Ακαδημίες του ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΥ


Ισόπαλο 1-1 έληξε το σημερινό παιχνίδι ανάμεσα στις Ακαδημίες του ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΥ και τις ΕΛΠΙΔΕΣ ΝΥΔΡΙΟΥ που διεξήχθη στο γήπεδο της Βόνιτσας στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος παίδων της ΕΠΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ. Πάντως το τελικό αποτέλεσμα δεν δείχνει την πραγματική εικόνα του παιχνιδιού στο οποίο η ομάδα μας κυριάρχησε πλήρως και κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο όταν είχε και 3 δοκάρια.
Όμως εκτός από τα δοκάρια απέναντί τους οι μικροί μας παίκτες βρήκαν και έναν πολύ καλό τερματοφύλακα ο οποίος πραγματοποίησε πολλές επεμβάσεις. Το 1-0 για την ομάδα μας διαμόρφωσε στο πρώτο ημίχρονο ο Γιώργος Παληογιάννης αλλά λίγο πριν την λήξη του πρώτου 35λεπτου οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν με μακρινο σουτ.

Με την ομάδα μας αγωνιστηκαν οι: Ζήκας Δ., Φούντας (Κυρίτσης Δ.), Κυρίτσης Σ., Παλούκης, Παληογιάννης, Τσαϊκος, Ζήκας Γ. (Κουτσόργιος), Κουντουρίνης, Μπαλάσκας Ν.Δ. (Τσαβαλάς), Μπεκιάρης, Πατσούρας.

Επόμενο παιχνίδι για τις ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ του ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΥ την ερχόμενη Κυριακή (3/3) κόντρα στους ΙΩΝΕΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου.

ΦΡΑΓΚΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
amvrakikosnews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου