Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΒΟΝΙΤΣΑΣ- ΠΑΣ Πρέβεζα 4-0

 
Για 10 μόλις λεπτά ήταν ντέρμπυ ο αγώνας του Κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ και τον ΠΑΣ Πρέβεζα. Από εκείνο το σημείο ο Κούτσικος Δημήτρης (Μπούκιος) πήρε το όπλο του και με τρία γκολ σε 25 λεπτά όχι μόνο καθάρισε την υπόθεση πρόκριση αλλά έδωσε και διαστάσεις θριάμβου στην νίκη της ομάδος μας.

Το 1-0 έγινε με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος στο 10 λεπτό της αναμέτρησης ενώ στο 31 και 35 έκανε το 2 και 3-0 αντίστοιχα. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε λίγα λεπτά αργότερα ο Παληογιάννης κάνοντας το τελικό 4-0 μόλις στο 39ο λεπτό. Κάπου εκεί γηπεδούχοι και φιλοξενούμενοι κατάλαβαν ότι η πρόκριση είχε κριθεί. Ο προπονητής του ΠΑΣ Πρέβεζα πέταξε λευκή πετσέτα βγάζοντας στο ημίχρονο τον καλύτερό του παίχτη Μπόμπορη ενώ οι γηπεδούχοι σεβάστηκαν τον αντίπαλο και την ιστορία του κατεβάζοντας ταχύτητα και συντηρώντας το σκορ στα επίπεδα του πρώτου ημιχρόνου.

Ο ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ παρατάχθηκε χωρίς τον τιμωρημένο με κόκκινη κάρτα Φούρλη και τον τραυματία Γραμματικόπουλο  ενώ η Πρέβεζα χωρίς Χαιδάκη, Σιδέρη και Δημουλιά. Αναλυτικά οι 11άδες:
ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ: Παχής, Πογιατζής, Βαρβάτος, Ιωάννου, Φέσσας (78’ Τζελάι), Γκεοργκίεφ (74’ Κούτσικος Α.), Κούτσικος Δ.Γ., Μεσσήνης, Γεωργαλής, Κούτσικος Δ.Κ. (69’ Ντελίμπασης), Παληογιάννης.
ΠΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑ: Λάσκαρης, Σκαμνέλος Δ., Παπουτσής, Κοψαρής, Μάρκος, Κίστης, Ντέτσικας, Μπόμπορης (46’ Λιάσκος), Σκαμνέλος Χ.(82’ Γεωργουσόπουλος), Μέλος (25’ Βάλβης), Ντούσκος.

Πολύ καλή η διαιτησία του Γ. Ρούσου.

Τα άλλα αποτελέσματα:
ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΙΑΔΑΣ – Π.Α.Σ. ΣΦΑΚΙΩΤΕΣ: 5-0
ΑΡΗΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ – Α.Ο. ΚΑΛΑΜΙΤΣΙΟΥ: 1-1 (4-3 πεν.)
Α.Ε. ΠΡΕΒΕΖΑΣ – ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΝΥΔΡΙΟΥ: 1-2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου