Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ- ΠΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑ αύριο Σάββατο στις 15.00.


Το μεγάλο ντέρμπυ της κατηγορίας αναμένετε να διεξαχθεί αύριο στο Δημοτικό Γήπεδο της Βόνιτσας. Οι δύο καλύτερες ομάδες της Α’ ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας ο ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΒΟΝΙΤΣΑΣ και ο
ΠΑΣ Πρέβεζα θα αναμετρηθούν για τρίτη φορά φέτος μετά τον αγώνα του πρώτου γύρου αλλά και αυτόν του Κυπέλλου. Η ομάδα μας μετά την άδικη ήττα και τον αποκλεισμό από τον τελικό του Κυπέλλου θέλει να επανέλθει στις επιτυχίες ενώ απέναντι ο ΠΑΣ Πρέβεζα με νέο τεχνικό τον Χρήστο Βασιλείου αλλά και τον δικό μας Χαιδάκη πλέον στην σύνθεσή του  θέλει να διατηρήσει την διαφορά των 4 βαθμών από το δεύτερο Καλαμίτσι και να βάλει την βάση για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος.

Στα δύο προηγούμενα φετινά ματς τα αποτελέσματα ήταν 0-0 μέσα στην Πρέβεζα στον πρώτο γύρο και 4-0 ο αγώνας Κυπέλλου. Με οδηγό αυτά τα δύο αποτελέσματα οι παίχτες του ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΥ θέλουν να σταματήσουν το σερί νικών που έχει δημιουργήσει στον δεύτερο γύρο η Πρέβεζα και να πανηγυρίσει μια ακόμα μεγάλη νίκη. Από την άλλη οι Πρεβεζάνοι ξέρουν ότι είναι το τελευταίο δύσκολο παιχνίδι μέχρι το τέλος της σεζόν και αν φύγουν νικητές ίσως η τελευταία αγωνιστική με το Καλαμίτσι στην Πρέβεζα να είναι διαδικαστικού χαρακτήρα και να ετοιμάζονται από αύριο για την φιέστα και τα play off.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου