Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

ΘΑ ΜΑΣ ΠΙΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ!!!!!


Είναι γεγονός ότι τον τελευταίο καιρό και χάρη στις προσπάθειες του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας ο οποίος από τον Μάρτιο έχει ξεκινήσει να ραντίζει για την καταπολέμηση

των κουνουπιών,ο πληθυσμός των ενοχλητικών και πολλές φορές και επικίνδυνων αυτών εντόμων έχει μειωθεί αισθητά.
Άλλωστε όλοι θυμόμαστε πέρυσι τέτοια εποχή που δεν μπορούσαμε να καθίσουμε τις βραδινές ώρες στην παραλία να πιούμε τον καφέ μας καθώς οι επιθέσεις που δεχόμασταν από τα σμήνη κουνουπιών ήταν ατελείωτες και συνεχόμενες!!!
Πάντως και μέχρι στιγμής και παρά το όπως είναι γνωστό η Βόνιτσα βρίσκεται σε βαλτώδη περιοχή, το πρόβλημα δεν φαίνεται να είναι και τόσο μεγάλο.
Δυστυχώς όμως, υπάρχει αυτό το ΟΜΩΣ… Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας έκανε και πάλι το θαύμα της!!! Πριν καιρό είχε γίνει ο διαγωνισμός για την ανάδοχο εταιρία που θα ήταν υπεύθυνη για την προμήθεια και τον ραντισμό. ΔΥΣΤΥΧΩΣ όμως μετά από ένσταση που έγινε από ανταγωνίστρια εταιρία το πρόγραμμα του ραντισμού θα παραμείνει κλειδωμένο στο συρτάρι κάποιου γραφείου της Περιφέρειας…
Τι σημαίνει αυτό;;; Πολύ απλά σημαίνει ότι όσος ραντισμός έγινε, έγινε. Δεν έχει άλλο. Πλέον θα έρθει η εκδίκηση των κουνουπιών!!! Εφοδιαστείτε λοιπόν όλοι αντικουνουπικά υγρά, αντικουνουπικά κεράκια, φιδάκια, ψήστε ελληνικό καφέ σε αλουμινόχαρτο(πιάνει) και κάνετε ότι άλλο μπορείτε για να αποφύγετε τα χειρότερα!!!
Να κλείσω λέγοντας πως οι ψεκασμοί που έκανε ο Δήμος πλέον δεν θα πληρωθούν από την Περιφέρεια αλλά από το ταμείο του Δήμου που ως γνωστόν ….το ταμείον είναι μείον!!!
Καλό Καλοκαίρι!!!!!
ΦΡΑΓΚΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
amvrakikosnews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου