Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

Και οι "Ποδηλάτες Βόνιτσας" απλώνουν χέρι βοήθειας στον μικρό Κωνσταντίνο

Και οι


Πραγματικός χείμαρρος έχει γίνει τις τελευταίες μέρες το ενδιαφέρον συμπαράστασης αλλά και βοήθειας από ανθρώπους και συλλόγους για τον μικρό Κωνσταντίνο που δίνει την μάχη με την λευχαιμία.
Και αυτή τη φορά το χέρι βοήθειας έρχεται από την Βόνιτσα.
Έτσι, ο Σύλλογος "Ποδηλάτες Βόνιτσας" μαζί με τον Σύλλογο Γυναικών Βόνιτσας, θα διαθέσει τα έσοδα της εκδήλωσης που θα γίνει αύριο Πέμπτη για τον Κωνσταντίνο.
Οι ποδηλάτες θα ξεκινήσουν από τον Φάρο στις 20:00 για την βόλτα τους και θα καταλήξουν στην Κουκουμίτσα όπου θα τους περιμένει ένα Party με μουσική, αναψυκτικά, μπύρες και φυσικά σουβλάκια. Η εκδήλωση είναι κατά το μεγαλύτερο ποσοστό της προσφορά από τους επαγγελματίες της πόλης οι οποίοι με της χορηγίες του σε διάφορα αναγκαία είδη βοήθησαν στην πραγματοποίησή της.
Όλα τα έσοδα από την πώληση των αναψυκτικών που θα διατεθούν στο πάρτι θα δοθούν για τον Κωνσταντίνο, σύμφωνα με την ενημέρωση που είχε το pamepreveza.gr από εκπρόσωπο του συλλόγου.
Μπορεί λοιπόν κάποιοι να μην έχουν ποδήλατο αλλά η αγορά ενός αναψυκτικού στην εκδήλωση που θα ακολουθήσει στην Βόνιτσα, είναι σημαντική.
Μια ακόμη πρωτοβουλία άξια συγχαρητηρίων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου