Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

2 στα 2 και κορυφή για τον Α.Ο. Βόνιτσας


Η ομάδα μας πραγματοποίησε το δύο στα δύο στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής (1ος Όμιλος Βορρά) επικρατώντας του Αριστοτέλη Φλώρινας εκτός έδρας με 60-75. Το ελπιδοφόρο
ξεκίνημα της ομάδας, μας γέμισε με αισιοδοξία ότι θα πραγματοποιηθεί ο στόχος της παραμονής στην κατηγορία.
Ο Α.Ο. Βόνιτσας πραγματοποίησε καλή εμφάνιση σχεδόν σε όλη την διάρκεια του αγώνα και νίκησε δίκαια, αφού δεν έχασε το προβάδισμα σε κανένα σημείο του αγώνα. Μόνο στο τρίτο δεκάλεπτο αντιμετώπισε κάποιες δυσκολίες από την φθορά των φάουλ αφού είχε με τέσσερα τους Μακρόπουλο, Πολίτη, Πέρλη και με τρία τους Καραμπά, Χρύση, Σερμέτη. Οι διαιτητές σφύριζαν «εύκολα» φάουλ στους παίκτες της ομάδας μας , με αποτέλεσμα να αποβληθεί με πέντε φάουλ ο Μακρόπουλος και να τελειώσουν το παιχνίδι με τέσσερα οι Πολίτης, Σερμέτης, Περλής, Χρύσης, Παπαμιχαήλ! Η ομάδα μας πήρε από το ξεκίνημα του αγώνα την πρωτοπορία καθοδηγούμενη από τον εκπληκτικό στο ξεκίνημα Φώτη Μακρόπουλο, που πέτυχε 10 πόντους (7’), πριν ο προπονητής Τάκης Πανούλιας αναγκαστεί να τον αποσύρει στον πάγκο. Το ίδιο συνέβη και με τον Αντώνη Χρύση. Παρόλα αυτά οι Μιχάλης Πολίτης και Θεολόγος Βλαβιανός με την πολύτιμη συμπαράσταση του Αποστόλη Πέρλη που ήρθε από τον πάγκο αύξησαν την διαφορά που βρήκε την ομάδα μας προηγούμενη στο ημίχρονο με 26-40. Πολύτιμες βοήθειες έδωσε και ο Μιχάλης Παπαμιχαήλ στην οργάνωση του παιχνιδιού και ο Γιάννης Καραμπάς στην άμυνα, παρότι φορτώθηκε και αυτός με τρία γρήγορα φάουλ. Παράλληλα ο Σερμέτης ανέλαβε το μαρκάρισμα του επικίνδυνου Παπαδημητρίου τον οποίο περιόρισε σημαντικά. Στο τρίτο δεκάλεπτο η φθορά των φάουλ έδωσε την δυνατότητα στον Αριστοτέλη να μειώσει σε 49-52 και στην πρώτη επίθεση του τέταρτου δεκάλεπτου να ισοφαρίσει το παιχνίδι, αφού για την Βόνιτσα ήταν καθηλωμένοι στον πάγκο οι Πολίτης, Μακρόπουλος και Πέρλης με τέσσερα φάουλ. Στο σημείο εκείνο ο Τάκης Πανούλιας επανέφερε τον Πολίτη που με τρία συνεχόμενα τρίποντα έδωσε αέρα εννέα πόντων και ένα ακόμα τρίποντο του Βλαβιανού και συνεχόμενοι πόντοι από τον Χρύση έγειραν οριστικά την πλάστιγγα για τον Α.Ο Βόνιτσας. Το τελικό 60-75 αποτύπωσε ξεκάθαρα την εικόνα του αγώνα.

Τα δεκάλεπτα: 15-21, 26-40, 49-52, 60-75. Διαιτητές: Ξέρας – Καρακώστας. Αριστοτέλης (Μαυρουδίου): Τούζος 1, Σιδέρης 13 (3), Σιδηρόπουλος 8, Κεσίδης 2, Ιωαννίδης, Μαυρίδης 17, Παπαδημητρίου 19 (1), Βήτκας, Παπούλκας, Γούλιος, Βασιλείου. Βόνιτσα (Πανούλιας): Σερμέτης, Μάρης, Χρύσης 21 (1), Πέρλης 8, Καραμπάς, Παπαμιχαήλ, Βλαβιανός 11 (3), Παπανελόπουλος, Μακρόπουλος 14 (1), Μασούρας, Πολίτης 21 (4).

Το Δ.Σ. του Α.Ο.Β. θέλει να ευχαριστήσει τη γηπεδούχο ομάδα και ιδιαίτερα τον προπονητή κ. Μαυρουδίου για τη φιλοξενία της ομάδας μας στη Φλώρινα. Υποσχόμαστε να ανταποδώσουμε τη φιλοξενία όταν η ομάδα της Φλώρινας έρθει στη πόλη μας για το αγώνα του δεύτερου γύρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου