Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Aπό τον Σολδάτο στον Φερεντίνο η σκυτάλη


Υπάρχουν και τέτοιοι αυτοδιοικητικοί . Σαν τον Νίκο Σολδάτο τον δήμαρχο Ακτίου-Βόνιτσας. Άνθρωποι αν και νέοι ηλικιακά (44 ο συγκεκριμένος) αλλά όχι κολλημένοι με τις καρέκλες. Χθες στη
σύσκεψη-προσυμβούλιο της δημοτικής του ομάδας (ενόψει της σημερινής συνεδρίασης) ο Νίκος Σολδάτος γνωστοποίησε τις προθέσεις του. Δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος τερματίζοντας την αυτοδιοικητική του πορεία την οποία άλλωστε ξεκίνησε στην ηλικία των 28 ετών. Ουσιαστικά ο δήμαρχος Ακτίου –Βόνιτσας επιβεβαίωσε τις εκτιμήσεις καθώς εδώ και καιρό είχε αφήσει χώρο στον αντιδήμαρχο του Θύμιο Φερεντίνο να κινηθεί και χθες τον υπέδειξε ως τον φυσικό διάδοχο και υποψήφιο δήμαρχο στις επερχόμενος εκλογές του Μαΐου. Νέα δεδομένα λοιπόν στη μάχη για το δήμο Ακτίου-Βόνιτσας και το ενδιαφέρον στρέφεται στον μαθηματικό από τη Βόνιτσα που δεν είχε κρύψει και στο παρελθον την πρόθεσή του να διεκδικήσει τη δημαρχία. Έχει τώρα την ευκαιρία του…

 http://www.agrinionews.gr

4 σχόλια:

  1. Ειδε την συντριβή και έφυγε τρέχοντας αλλιως θα καθόταν να υποστηριξεί το έργο του. Η Βόνιτσα δυστηχως γι 'αυτον δεν είναι Πάλαιρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οταν εισε ( χορτασμενος ) μετα την κοπανας οταν εισε πεινασμενος το παλευης οτα ν εισε πολιτης προσκηνας.Ηβονιτσα παλερος κ κατουνα κ μερικοι τοπικοιστες δεν πηραν ακομη χαμπαρι τονκαλικρατη κ τα 15 χωρια του δημου κτης 15000 πολιτων που ζουν σε αυτον.ΤΑ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ Κ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΠΑΛΕΥΟΥΝ Κ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΟΤΙ ΑΠΕΜΙΝΕ Γιουργια ....για το δημαρχο που δεν εχει η βονισα πρωτευουσα του δημου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι κατάφερε ο Σολδάτος κατά την άποψη μου:
    Είμαι 26 χρονών. ΕΔΩ ΚΑΙ 22 ΧΡΟΝΙΑ θυμάμαι που είχαν φέρει τους σωλήνες του βιολογικού στην γειτονιά μου… το έργο ΣΗΜΕΡΑ ολοκληρώθηκε. Άγγελος, Αρνής, Ασημάκης, Αποστολάκης ΜΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΑΝ 22 ΧΡΟΝΙΑ. Να προσθέσω και την ύδρευση η οποία επίσης ολοκληρώνεται… (Φίλλιπε Σολδάτε ΕΞΑΦΑΝΗΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΟΥ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙΣ 12.000 ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ). Να προσθέσω ότι το σχολείο ΣΗΜΕΡΑ ΦΤΙΑΧΝΕΤΑΙ!
    Θύμιο επίσης ΑΝΥΠΑΡΚΤΕ πήγαινε στο φροντιστήριο σου και άσε τα δημοτικά σε αυτούς που τους αξίζει και ξέρουν. ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΞΕΡΕΙ? ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ? Γιατί μέχρι να σε φτιάξει κοινωνικά η θέση του αντιδημάρχου δεν είχες βγει από το σπίτι σου.
    Αποστολάκη (Γεώργιε) καλός χρυσός είσαι ρε φίλε αλλά διέλυσες τα πάντα και ξανά ζεσταμένο φαγητό ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ! Κάνε αυτό που ξέρεις καλά (Δημόσιες σχέσεις) και άσε τα δημοτικά επίσης.
    Ταγματάρχη… (θα σε άφηνα??) το ότι το σόι σου φίλε είναι μεγάλο και μπορείς να πάρεις σταυρουδάκια δεν μου λέει κάτι… ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΝΕ?

    Και ένα τελευταίο για το σύνολο.. Είμαστε νέο αίμα. Αν έχουμε φτάσει εδώ που φτάσαμε ΕΣΕΙΣ ΦΤΑΙΤΕ! Αφήστε τα κομματικά και τις ΜΑΛΑΚΙΕΣ και αλλάξτε μυαλά γιατί ΖΩΑ θα παραμείνετε! Αν δεν μπορείτε να το κάνετε ΜΗΝ ΨΗΦΗΣΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ή μπορείτε απλά να αυτοκτονήσετε. Αναρωτηθήκατε ποτέ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ??? ΧΩΡΙΑΤΕΣ!

    Από ένα νέο,
    Γνήσιο Βονιτσιάνο από ΑΙΜΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. to artho einai apla gelio.....paizei na einai k i monadikh exipnh kinisi pou exei kanei pote, na fygei prin faei xulo!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή