Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

Απόδραση ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΥ από το κλουβί του Σύβρου, 1-3 την Βασιλική.


Απέναντι σε όλους και όλα ο ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΒΟΝΙΤΣΑΣ απέδρασε με το διπλό από το κλουβί του Σύβρου. Και αν όλοι οι ειδικοί του ποδοσφαίρου ασχοληθήκαν με το γήπεδο της Πλαγιάς λίγο
πριν τον αγώνα του Καναλακίου με την τοπική ομάδα αυτό που συμβαίνει στον Σύβρο θα χρειαζόταν πολλές σελίδες και μελάνι για να το περιγράψεις.
Στην Πλαγιά ο κύριος Ρίππης ανάγκασε τους παράγοντες να φτιάξουν γραμμές δέκα λεπτά πριν τον αγώνα γιατί ήταν μικρό το γήπεδο λέει, στον Σύβρο που οι γραμμές ήταν διπλές δεν ασχολήθηκε κανείς… άλλωστε εκεί έπαιζε το απόπαιδο της ΕΠΣ χρόνια τώρα, ο ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ.
Στο αγωνιστικό κομμάτι που δυστυχώς ήρθε σε δεύτερη μοίρα καθώς πρωταγωνιστές ήταν άλλοι ο Αμβρακικός που στον πάγκο είχε τον κύριο Τρανουλίδη λόγω απουσίας σε σεμινάριο του κυρίου Στασινου παρατάχθηκε χωρίς τους Ιωάννου, Κούτσικο Τάκη και Παλιογιάννη για διαφορετικούς λόγους τον κάθε άρχισε με τους Πάχη, Φέσσα, Παναγόπουλο, Φούρλη, Ζιάβρα, Κούτσικο Δημήτρη, Λιότσο, Χαιδάκη, Χασακή, Σπυράκο και Κολοβό.
Η ομάδα μας μπήκε αρκετά νωθρά προσπάθησε στην συνέχεια να παίξει ποδόσφαιρο με την μπάλα κάτω αλλά οι αντίπαλοι μανιασμένοι και με πολλά σκληρά φάουλ δεν άφηναν το παιχνίδι να εξελιχθεί εκνευρίζοντας αρκετά τους ποδοσφαιριστές μας. Το πρώτο μισάωρο είχε 3-4 καλές ευκαιρίες, όχι κλασικές, με τους Κούτσικο, Χαιδάκη και Κολοβό. Σε μία αντεπίθεσή της η Βασιλική και στην μοναδική της ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο έκανε σε μία αναμπουμπούλα το 1-0. Σκορ που έμεινε έως το ημίχρονο καθώς στο 45 ο δεύτερος επόπτης κύριος Τζίμας δεν καταλόγισε πέναλτι μαρς υπέρ του Σπυράκου σε κλοτσιά στο κεφάλι από αντίπαλο ενώ ο ποδοσφαιριστής μας ήταν απέναντι στον τερματοφύλακα. Ο κανονισμός είναι ξεκάθαρος, πέναλτι και κόκκινη κάρτα. Να σημειωθεί ότι ο διαιτητής δεν είχε εικόνα και θα έπρεπε ο βοηθός να δώσει την παράβαση. Ο Σπυράκος βγήκε εκτός γηπέδου με αιμορραγία στο μέτωπο.
Το δεύτερο ημίχρονο ήταν μία φαρσοκωμωδία από την γηπεδούχο ομάδα καθώς για 45 λεπτά μετρήσαμε 17 φορές να είναι ποδοσφαιριστής της ‘τραυματίας’ και να κάνει καθυστερήσεις. Μετά το 60 οι παίχτες του Τρανουλίδη σοβαρευτήκαν κλείσανε την Βασιλική στην περιοχή και σφυροκοπούσαν τους αντιπάλους. Απέναντί τους βρήκαν έναν τερματοφύλακα σε πολύ καλή μέρα και έναν διαιτητή που έδειχνε να μην θέλει να δώσει πέναλτι. Σε δύο περιπτώσεις οι ποδοσφαιριστές μας ζήτησαν την εσχάτη των ποινών σε χέρι αντίπαλου αλλά ισάριθμες φορές ο διαιτητής είπε παίζεται. 6 κλασικές ευκαιρίες σε διάστημα 20 λεπτών δεν έδειχναν ικανές να αλλάξουν το αποτέλεσμα.
Υπάρχει όμως και θεία δίκη, στο 85’ μετά από κόρνερ ο Παλιογιάννης που είχε μπει αλλαγή λίγα λεπτά πριν σπάει τον γόρδιο δεσμό και ισοφαρίζει το παιχνίδι. Τα 5 λεπτά που απέμειναν απλά έπρεπε οι παίχτες μας να βρουν μία φορά τον δρόμο για τα δίχτυα. Στο 90 λοιπόν και σε μία κάθετη κίνηση του Σπυράκου ο αντίπαλος τον ανατρέπει και ο διαιτητής ύστερα από 3 λάθος αποφάσεις το δίνει. Εκτελεστής του πέναλτι ο Κούτσικος που ψύχραιμα κάνει το 1-2. Δύο λεπτά αργότερα θα έρθει και το 1-3 από τον Παναγόπουλο με όμορφη ατομική ενέργεια και σουτ έξω από την περιοχή.
Αυτό που κατάλαβαν όλοι στην ομάδα μας και ποδοσφαιριστές και διοίκηση είναι ότι όσο απειλούν το πρωτάθλημα θα πρέπει να κερδίζουν τόσο τους αντιπάλους όσο και τους διαιτητές. Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο και όλα κρίνονται σε μία φάση.
Καλή συνέχεια σε όλους.

Να σημειωθεί ότι ο βοηθός Σίσκας σε όσες φάσεις πήρε πάνω του ήταν αλάνθαστος. Επίσης δεν φέρει ευθύνη ο Γκούμας για το πρώτο πέναλτι αλλά είναι 100% λάθος του Τζίμα, ο οποίος καταλόγισε και δύο λάθος off side κατά των γηπεδούχων στο 1-0.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου