Πέμπτη, 3 Απριλίου 2014

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Φερεντίνου με Συλλόγους και Εθελοντικές ομάδες.
Νέα δεδομένα και νέο τρόπο διοίκησης θέλει να φέρει ό υποψήφιος Δήμαρχος Ακτίου-Βόνιτσας κ. Φερεντίνος. Έναν τρόπο πιο συμμετοχικό, έναν τρόπο περισσότερο ανοιχτό προς τους δημότες. Ξάφνιασε θετικά όλους με το κάλεσμα των συνυποψήφιων του σε ανοιχτό διάλογο για το αύριο του
Δήμου σε μία σχεδόν χρεωκοπημένη Ελλάδα. Δυστυχώς ο φόβος του νέου, ενδεχομένως και κάποιες πολιτικές οι οποίες έχουν αραχνιάσει σε μυαλά που έχουν μείνει στο παρελθόν δεν επέτρεψαν την επιτυχία της πρότασης αυτής.

Χθες ήταν η σειρά των Συλλόγων και των Εθελοντικών ομάδων να συναντηθούν με τον κ. Φερεντίνο. Αυτοί ευτυχώς στην μεγάλη τους πλειοψηφία αποδεχτήκαν την πρόταση και βρεθήκαν στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου για να παραθέσουν τις θέσεις, τις προτάσεις αλλά και τα παράπονά τους. Παρόντες ήταν μέλη Συλλόγων από όλη της επικράτεια του Δήμου, Δημότες αλλά και άνθρωποι που ενδιαφέρονται για το αύριο του τόπου μας.

Τον λόγο πήραν όλοι ένας ένας με την σειρά του και παρουσίασαν τις δράσεις τους αλλά και τα προβλήματα που έχει σήμερα ένα Σύλλογος τόσο οργανωτικά όσο και οικονομικά. Τις εντυπώσεις έκλεψε τόσο ο Πρόεδρος του Α.Ο. Πλαγιάς που παρακίνησε όλους παρουσιάζοντας τις εθελοντικές δράσεις της ομάδος του να κάνουν και αυτοί το ίδιο και όχι να στηρίζονται στα λίγα πλέον χρήματα που μπορεί να τους διαθέσει ο Δήμος όσο και οι δύο ιππικοί όμιλοι οι οποίοι ζητώντας πάρα πολύ λίγα από την τοπική κοινωνία προσφέρουν εδώ και πάρα πολλά χρόνια 2-3 ετήσιες εκδηλώσεις οι οποίες φέρνουν στην Βόνιτσα 4-5.000 κόσμο η κάθε μία.

Η εκδήλωση είχε μεγάλη συμμετοχή αλλά και επιτυχία αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις σε όσους παραβρέθηκαν. Όπως ενημέρωσε ο κ. Φερεντίνος θα υπάρξει συνάντηση και με άλλους φορείς αλλά και κοινωνικές ομάδες π.χ. πρωτογενή παραγωγή, δευτερογενή κ.τ.λ. η πρώτη κίνηση έγινε αρκεί τώρα να ακολουθήσουν και οι άλλοι υποψήφιοι.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου