Κυριακή, 6 Απριλίου 2014

Νίκος Βαρβάτος: Δεν θα είμαι υποψήφιος στις αυτοδιοικητικές εκλογές


Ο Νίκος Βαρβάτος, με ανακοίνωση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δηλώνει ότι δεν θα είναι υποψήφιος στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου.
 Ο πρώην Αντιδήμαρχος Μεδεώνος και δημοτικός σύμβουλος Ακτίου Βόνιτσας με το συνδυασμό
του Γ. Αποστολάκη, κλείνει τα σενάρια υποψηφιότητάς του και τονίζει ότι: «σοβαροί προσωπικοί και οικογενειακοί λόγοι δεν μου επιτρέπουν να ασχοληθώ με τα κοινά στις προσεχείς δημοτικές εκλογές».
 Επίσης αποκάλυψε ότι: «Ευχαριστώ επίσης την Τοπική Οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ του πρώην Δήμου Μεδεώνος, για την επίμονη και τιμητική πρόσκληση να συμμετάσχω στον συνδυασμό τους»….

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Νίκου Βαρβάτου:

ΔΗΛΩΣΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΒΑΡΒΑΤΟΥ ΓΙΑ ΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
 Αγαπητοί συμπατριώτες και συνδημότες, Μετά από πολλά χρόνια προσφοράς στη τοπική αυτοδιοίκηση, σοβαροί προσωπικοί και οικογενειακοί λόγοι δεν μου επιτρέπουν να ασχοληθώ με τα κοινά στις προσεχείς δημοτικές εκλογές. Παρ’ όλα αυτά και όσο οι υποχρεώσεις και ο χρόνος μου επιτρέπει, θα παραμείνω ενεργός δημότης , παρέχοντας κάθε βοήθεια και την εμπειρία που απέκτησα όλα αυτά τα χρόνια που ασχολούμαι με τα κοινά. Ευχαριστώ από βάθους καρδιάς όλους εσάς που τόσα χρόνια με εμπιστευτήκατε με τη ψήφο σας. Ευελπιστώ ότι δεν καταχράστηκα και κυρίως δεν πρόδωσα την εμπιστοσύνη σας. Ευχαριστώ και όλους ανεξάρτητα τους συνδημότες μου για τη βοήθεια που μου έδωσαν απλόχερα στην άσκηση των καθηκόντων μου στη τοπική αυτοδιοίκηση. Ευχαριστώ επίσης την Τοπική Οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ του πρώην Δήμου Μεδεώνος, για την επίμονη και τιμητική πρόσκληση να συμμετάσχω στον συνδυασμό τους. Η απόφασή μου όμως να μη συμμετάσχω στις εκλογές είναι επιβεβλημένη και οριστική. Εύχομαι σε όλους καλόν αγώνα και καλή δύναμη.
                              Με εκτίμηση,
Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ακτίου Βόνιτσας
Βαρβάτος Νικόλαος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου