Δευτέρα, 7 Απριλίου 2014

Γεροκωστόπουλος (Στρατηγός): Δηλώνω παρόν στο πλευρό του Θύμιου Φερεντίνου.
Αγαπητοί συμπολίτες  του δήμου Ακτίου – Βόνιτσας,            Με πλήρη επίγνωση της ευθύνης μου ως ενεργού δημότη και δημοτικού συμβούλου, παρακολουθώ με ιδιαίτερη προσοχή και έντονο ενδιαφέρον τις προεκλογικές διεργασίες στο
δήμο μας.

            Αναζητώ υλοποιήσιμες, στην παρούσα οικονομική συγκυρία προτάσεις, θέσεις και όραμα εκ μέρους των υποψηφίων δημάρχων και δημοτικών παρατάξεων.  Παράλληλα αναζητώ τα πρόσωπα εκείνα που θα έχουν την επάρκεια και ικανότητα εκτέλεσης προγραμμάτων, με αποφασιστικότητα, με αποτελεσματικότητα, με ήθος και καθαρά χέρια.

            Επί δεκαετία τώρα συμμετέχω ενεργά στα κοινά ως δημοτικός σύμβουλος. Διακηρύσσω και μάχομαι για ένα «διαδημοτικό σχέδιο ανάπτυξης και κοινωνικής συνοχής» με βαρύτητα στο γεωργικό, κτηνοτροφικό, τουριστικό και κοινωνικό τομέα. Ένα σχέδιο που θα πρέπει να συμφωνήσουν όλες οι δημοτικές παρατάξεις και να στηρίξουν από κοινού με στόχο τη τοπική ανάπτυξη, τη  κοινωνική συνοχή και ανακούφιση των δημοτών από τις συνέπειες της κρίσης.

            Αγαπητοί συμπολίτες, επιβάλλεται σήμερα περισσότερο από ποτέ η «διαδημοτική ενότητα» και «συστράτευση» όλων, στο μέτρο που αφορά τα δημοτικά δρώμενα.

Παρακολουθώ τις τελευταίες εβδομάδες τις προσκλήσεις, τις επιστολές και τις συζητήσεις του υποψήφιου δημάρχου κυρίου Φερεντίνου Θύμιου ο οποίος προτείνει τη συμφωνία όλων των υποψηφίων σε ένα ελάχιστο, αλλά κοινά αποδεκτό πρόγραμμα ανάπτυξης και κοινωνικής συνοχής στο δήμο μας. Ένα πρόγραμμα που η όποια δημοτική αρχή προκύψει από τις εκλογές και η όποια αντιπολίτευση, θα δεσμευτούν να υλοποιήσουν και στηρίξουν από κοινού.

Η πρόταση αυτή και το ήθος από το οποίο εκπορεύεται και με εκφράζουν απόλυτα και έρχονται να επιβεβαιώσουν και τις δικές μου θέσεις για την ανάγκη διαδημοτικής ενότητας και συστράτευσης στον αγώνα της ανάπτυξης που πρέπει να δώσουμε όλοι μαζί στο δήμο.

Στον αγώνα αυτόν, στη μάχη αυτή, δηλώνω παρών. Συστρατεύομαι με τον κύριο Φερεντίνο για υλοποίηση του κοινού μας στόχου και καλώ όλους τους δημότες και ιδιαίτερα τη μάχιμη νεολαία, να δώσουμε μαζί από κοινού τον αγώνα της υπέρβασης από το τέλμα του διχασμού, του λαϊκισμού, της αδράνειας και της αρχομανίας.

Είμαι πεπεισμένος πως «όλοι μαζί μπορούμε», το δικαιούμαστε, το αξίζουμε για μας, για τα παιδιά μας, για το μέλλον του τόπου μας.

Εύχομαι σε όλους και όλες, καλή επιτυχία στο δίκαιο και έντιμο αγώνα του νέου και ελπιδοφόρου, κατά του παλιού και απαξιωμένου.                           Βόνιτσα,  Απρίλιος 2014

Γεροκωστόπουλος Κων/νος (Στρατηγός)

Δημοτικός Σύμβουλος Ακτίου - Βόνιτσας

1 σχόλιο:

  1. συγχαρητήρια, ισχυρή φωνή και δυναμική στο συνδυασμό Φερεντίνου, όπως επίσης και υπόσχεση για μια παραγωγική και καθαρή δημοτική αρχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή