Πέμπτη, 19 Ιουνίου 2014

Οριστικός ανάδοχος για το μεγάλο έργο ανάπλασης στη Βόνιτσα


Αναδείχθηκε τελικά ο ανάδοχος του έργου «Ανάπλαση παραλιακού μετώπου της πόλης της Βόνιτσας και σύνδεση με το ιστορικό κέντρο της Πόλης» με προϋπολογισμό 620.000,00 €. Μετά από τις
συνηθισμένες προσφυγές που επέφεραν και την ανάλογη καθυστέρηση αναδείχθηκε από το δήμο Ακτίου Βόνιτσας ο οριστικός ανάδοχος του έργου που έχει ενταχθεί στο επιχειρησιακό πρόγραμμα της περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Αξίζει να σημειωθεί ότι αρχικά το έργο είχε κατοχυρωθεί στην εργοληπτική εταιρεία ΔΑΙΔΑΛΟΣ ΑΤΕΒΕ μετά την εκδίκαση των προσφυγών όμως οριστικός ανάδοχος του έργου με μέση τεκμαρτή έκπτωση 44,7% επί του προϋπολογισμού της μελέτης είναι η Κοινοπραξία «Κ.ΧΑΡΑΤΣΑΡΗΣ-Α. ΒΑΤΣΙΚΑΣ».

Αναλυτικά το έργο περιλαμβάνει τις εργασίες:

1. Πλατεία Νυχτερίδας: Επίστρωση της πλατείας με τεχνητούς κυβόλιθους, ανακατασκευή και νέα πλακόστρωση των πεζοδρομίων με κυβόλιθο, τοποθέτηση φωτιστικών, κάδων απορριμμάτων και μεταφύτευση των υπαρχόντων δέντρων σε νέες θέσεις.
2. Πλατεία Ανακτορίου: Σχεδιασμός οδού ήπιας κυκλοφορίας με επίστρωση από τσιμεντένιο κυβόλιθο, φύτευση νέων δέντρων, τοποθέτηση φωτιστικών, νέων καθιστικών και κάδων απορριμμάτων, καθώς και ξύλινες πέργκολες.
3. Οδός Γαβριλάκη – Δεληγιώργη και παράδρομοι: Νέα πλακόστρωση με τεχνητό κυβόλιθο, τοποθέτηση φωτιστικών και κάδων απορριμμάτων.
4. Κλίμακα 1 ανάβασης προς το κάστρο προέκταση της οδού Χ. Τρικούπη: Αντικατάσταση της υπάρχουσας κλίμακας με νέα από οπλισμένο σκυρόδεμα, τοποθέτηση φωτιστικών και κάδων απορριμμάτων.
5. Κλίμακα 2 ανάβασης προς το κάστρο: Κατασκευή κλίμακας από οπλισμένο σκυρόδεμα, τοποθέτηση φωτιστικών και κάδων απορριμμάτων.
6. Πλατεία Δημαρχείου: Τοποθέτηση φωτιστικών και κάδων απορριμμάτων, φύτευση δένδρου.
7. Οδός Δημάρχου Σάνου: Αντικατάσταση φωτιστικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου