Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014

Ο ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΒΟΝΙΤΣΑΣ αλλάζει σελίδα...



Την περασμένη εβδομάδα πραγματοποιήθηκε εγγραφή μελών προκειμένου ο Σύλλογος να κάνει εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. Μέχρι την Παρασκευή 11 Ιουλίου που έληγε η προθεσμία 37
μέλη έδειξαν ενδιαφέρον για την διαδικασία. Το Σάββατο έληξε και η προθεσμία για τις αιτήσεις για υποψήφια Δ.Σ. και παρουσιάστηκε μόνο ένας συνδυασμός με αποτέλεσμα να μην πραγματοποιηθούν εκλογές όπως είχε αποφασίσει η Γενική Συνέλευση.

Σε συνέχεια των παραπάνω σας ενημερώνουμε ότι:

Α. προσωρινό Δ.Σ. που θα οδηγήσει τον ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟ σε νέα εγγραφή μελών και εκλογές από την βάση για την ανάδειξη μόνιμου Δ.Σ.  όπως ανακοίνωσε στην τελευταία Γενική Συνέλευση αναλαμβάνουν οι ΧΑΣΑΚΗΣ Χ., ΣΩΖΟΣ Β., ΠΑΤΣΗΣ Β., ΝΤΟΒΑΣ Φ., ΠΑΝΤΑΖΗΣ Δ., ΤΑΤΣΩΝΑΣ Γ., ΚΟΥΤΣΙΚΟΣ Δ., ΜΠΕΚΙΑΡΗΣ Β., ΠΑΤΣΗΣ Γ.


Β. θα υπάρξει ένα μεταβατικό στάδιο μέχρι την Πέμπτη 31 Ιουλίου προκειμένου οι ποδοσφαιριστές που θέλουν να αποδεσμευτούν από τον Σύλλογο να απευθυνθούν στην απερχόμενη διοίκηση για τις ελευθέρες τους. Από την 1η Αυγούστου η σφραγίδα το καταστατικό και το πρακτικό θα παραδοθούν επίσημα στο νέο Δ.Σ.

                                                                           Για το Δ.Σ. ο Πρόεδρος
                                                                                    Τρανουλίδης Βασίλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου