Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

Βοήθεια σε πολύτεκνη άρρωστη μητέρα.


Α Ν Ο Ι Χ Τ Η Ε Π Ι Σ Τ Ο Λ Η 

Συμπολίτες και συμπολίτισσες, Βρισκόμαστε στη δύσκολη θέση να απευθυνθούμε σε όλους
και όλες ανεξαιρέτως για ένα πάρα πολύ σοβαρό πρόβλημα, που αντιμετωπίζει η υπερπολύτεκνη μητέρα με έξι ανήλικα παιδιά κυρία Παρασκευή Σιαμέτη του Ιωάννου, τα οποία μεγαλώνει μόνη της.

Συγκεκριμένα πάσχει από καλπάζουσα μορφή καρκίνου 4 στάδιο και χρήζει άμεσης επέμβασης και θεραπείας σε κλινική της Αμερικής , καθότι η περίπτωσή της είναι υπερβολικά δύσκολη και δεν θεραπεύεται στην Ελλάδα. Η μοναδική ελπίδα για να ζήσει είναι να μεταβεί στη συγκεκριμένη κλινική της Αμερικής.

Ο Σύλλογός μας στέκεται δίπλα της ηθικά και υλικά, αλλά επειδή τα έξοδα επέμβασης και θεραπείας είναι πάρα πολλά ,αδυνατούμε ως σύλλογος να ανταποκριθούμε . Για το λόγο αυτό με τη σύμφωνη γνώμη της ιδίας και των παιδιών της, απευθυνόμαστε δημόσια σε όλους και όλες και ζητάμε να στηρίξετε αν φυσικά μπορείτε ο καθένας από το υστέρημά σας, έτσι ώστε να δώσουμε τη δυνατότητα θεραπείας σ΄αυτή τη ΜΑΝΑ που ζητάει τη βοήθειά μας, για να ζήσει και να μεγαλώσει τα ανήλικα παιδιά της.

Προς τούτο έχουν ανοιχτεί οι εξής λογαριασμοί στο όνoμά της

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ 303/666890-96
ATTIKA BANK 57473347
ALPHA BANK 220-002101-299051

Απευθυνόμαστε και πάλι στα φιλάνθρωπα αισθήματά σας και σας ζητάμε να βοηθήσετε αυτή τη ΜΑΝΑ που δίνει αγώνα ζωής και θανάτου και ευχόμαστε και προσευχόμαστε όπως ο Πολυέσπλαχνος ΘΕΟΣ να της χαρίσει την υγεία της και σε σας να ανταποδώσει εκατονταπλάσια την προσφορά σας.

Με πόνο ψυχής

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου