Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014

Ανακοίνωση Εμπορικού Συλλόγου Βόνιτσας


Το τελευταίο διάστημα γίνεται από διάφορα άτομα (στην πλειοψηφία τους άσχετα με τον Εμπορικό Σύλλογο ) μια αδικαιολόγητη προσπάθεια συκοφάντησης και απαξίωσης του
Συλλόγου και ιδιαιτέρως των προσώπων που συμμετέχουν στο Δ.Σ. από το 2002 που ανασυστήθηκε ο Σύλλογος.

Μέλος του Δ.Σ. έγινε σήμερα μάρτυρας μιας τέτοιας σκηνής όταν επαγγελματίας της Βόνιτσας που από το 2002 δεν έχει συμμετάσχει ποτέ στα δρώμενα του Συλλόγου άρχισε να συκοφαντεί το Δ.Σ. αγνοώντας φυσικά την παρουσία του μέλους μας δίπλα του. Πολλά τέτοια περιστατικά έχουν λάβει χώρα αλλά τα μέλη του Δ.Σ. δεν θελήσαμε να ασχοληθούμε και να κατεβούμε σ΄αυτό το επίπεδο. Επειδή όμως τα άτομα που ασχολούνται με τον Εμπορικό Σύλλογο ουδέποτε χρησιμοποίησαν το Σύλλογο για εξυπηρέτηση προσωπικών συμφερόντων, τουναντίον,όλα αυτά τα χρόνια προσέφεραν και από την τσέπη τους για να μπορέσει να επιβιώσει ,οφείλουμε να προστατεύσουμε και το Σύλλογο και τα μέλη του Δ.Σ. από ανυπόστατες κατηγορίες και συκοφαντίες.

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ ,λοιπόν, πως έλαβε γνώση ο νομικός μας σύμβουλος για τις εν λόγω συκοφαντίες εις βάρος του Δ.Σ. και μελλοντικά προτιθέμεθα να κινηθούμε νομικά εναντίον οποιουδήποτε επιχειρήσει κάτι ανάλογο. Δεν ήταν στις αρχικές μας προθέσεις αλλά πρέπει επιτέλους ο καθένας να αναλάβει την ευθύνη και των λόγων και των έργων του.

Το Δ.Σ.
Κόμητα Σπυριδούλα
Χαραλάμπους Αθανασία
Περδικάρης Άρης
Μαρκέτου Ελένη
Κοψαλή Παναγιώτα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου