Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Απάντηση της Τ.Ο. Χρυσής Αυγής Αιτ/νίας προς το Δ.Σ. του Συλλόγου Δασκάλων & Νηπιαγωγών Βόνιτσας


Έκπληκτοι, και μετά την πάροδο ενός μηνός από το γνωστό θέμα της νηπιαγωγού στην Λευκάδα, διαβάζουμε ότι οι καταδίκες της Χρυσής Αυγής συνεχίζονται
ακάθεκτες ''δια πυρός και βιβλίου (της Ρεπούση) ''!

Πρώτο θέμα και στην συνεδρίαση του νεοσύστατου Δ.Σ. του Συλλόγου Δασκάλων & Νηπιαγωγών Βόνιτσας, η Χρυσή Αυγή, (Τιμή μας!) και αυτό επειδή .....<<είχαμε το θράσος>>, όπως όλοι ξέρουν, να δημοσιεύσουμε απλά μια διαμαρτυρία Έλληνα γονέα μαθητού της Λευκάδας, για την ανάρτηση αλβανικών σημαιών σε νηπιαγωγείο, και χωρίς σε πρώτη φάση να σχολιάσουμε, αφήνοντας το θέμα στην κρίση του Ελληνικού λαού.
Ο αναφερόμενος νεοσύστατος σύλλογος της Βόνιτσας λοιπόν, καταδικάζει φαρδιά-πλατιά την Χρυσή Αυγή κλπ κλπ, ως εξής: <<Το νεοσύστατο Δ.Σ. του Συλλόγου Δασκάλων & Νηπιαγωγών Βόνιτσας, μετά από ομόφωνη απόφαση της τακτικής Γ.Σ., δηλώνει την αλληλεγγύη και την αμέριστη συμπαράστασή του στη νηπιαγωγό του 1ου Νηπιαγωγείου Νυδριού.......Καταδικάζουμε την Ε.Δ.Ε. που προκλήθηκε μετά από την αβάσιμη καταγγελία του πολιτικού κόμματος της Χρυσής Αυγής και με την σύμφωνη γνώμη του Δ/ντή Πρωτ/μιας Εκπ/σης Λευκάδας, καθώς και την ξενοφοβία και την επιχειρούμενη ιδεολογική τρομοκρατία των εκπαιδευτικών. Απαιτούμε την άμεση ανάκληση της Ε.Δ.Ε. της εκπ/κού....>>.

Εφόσον κύριοι του Δ.Σ. του εν λόγω συλλόγου, μας επιβεβαιώνετε ότι οι δημοσιεύσεις μας σας τσούζουν τόσο πολύ, ο Λαϊκός Σύνδεσμος της Χρυσής Αυγής σας ενημερώνει ότι οι κατάπτεστες αντιδράσεις σας στην κάθε είδους αλήθεια, μας οπλίζουν με μεγαλύτερη δύναμη για να συνεχίσουμε, και κάθε φορά να βγάζουμε όλα τα κακώς κείμενα του κράτους και του παρακράτους, στη φόρα και στην κρίση του Ελληνικού Λαού, για να Ξεβρωμίσει ο Τόπος!


Ως υστερόγραφο, δεν θα παραλείψουμε να αφιερώσουμε στους ''δημοκρατικούς λογιοτάτους'' του Δ.Σ. του Συλλόγου Δασκάλων & Νηπιαγωγών Βόνιτσας, μερικούς στοίχους του Κωστή Παλαμά:

''Τα κεφάλια του Γένους και του Κράτους

ο βουλευτής κι ο Δάσκαλος.

Τα πιάσαν όλα τα πόστα!

Νους, καρδιά, δικά τους.

Δέσαν το νου την καρδιά τη ντροπιάσαν.

Να το ρουσφέτι κ’ η ελληνικούρα, τ’ άρματά τους.

Με κείνα μας χαλάσαν.

Η σκέψη νούλα, η τέχνη πατσαβούρα.

Ο ψευτοαττικιστής κι ο ψηφοφόρος

Τ’ άγιο κόνισμα, μια καλικατούρα.

Στη γη που πιάνει και προκόβει ο σπόρος

κάθε λογής τζουτζέδων και πιερρότων…''

ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ
 
 
 
 
 
xiromeronews

4 σχόλια:

 1. χαχαχα, αυτό το ποίημα είναι ιδέα του αρχηγού σας,του νέου Καραΐσκάκη;Απ'οτι ξέρω,αυτός γρυλίζει δε μιλάει, και στη δεύτερη κουβέντα μπερδεύεται!
  Σκέτο ζλαπ,σα κι όλους εσάς δλδ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ρε "ομιλητικέ" καλύτερα να γρύλιζες κι εσυ παρά να γράφεις ασχετοσύνες....μια ερώτηση αλβανόφυλε : μπορεί να πάει Ελληνόπουλο σε Αλβανικό νηπιαγωγείο και να του αναρτήσουν και την σημαία μας???? ξύπνα ζώο ζητάνε τα σύνορα τους εως και την Αρτα......

   ΥΓ. δεν ειμαι ΧΑ και ουτε τους συμπαθώ...αλλα δεν ειμαι και απο το κόμμα των δουλεμπόρων....

   Διαγραφή
 2. Μου άρεσε ο σχολιασμός του παραπάνω ανώνυμου . Για τη ταμπακέρα , τίποτε. Για την ουσία του γεγονότος από το νεοσύστατο σύλλογο (δεν υπήρχε ; ή ελέγχεται από άλλο κόμμα;) ΤΙΠΟΤΕ. Απαιτεί να σταματήσει η ΕΔΕ . Γίνεται ; ΟΧΙ . Γιατί δεν αφήνει να λάμψει η αλήθεια και να δικαιωθεί και η πρωτοποριακή συνάδελφός τους ; Γιατί κόπτονται για τα συμβαίνοντα στη Λευκάδα ; Ας κοιτάξουν πρώτα τα του οίκου τους και ας μην επιδεικνύουν. Είναι γνωστοί άλλωστε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ενω εσυ 3.15, σιγουρα δεν εισαι ζλαπ. απλα ενα αμόρφωτο κομπλεξικό αγνώστου προελεύσεως άτομο, με παρωπίδες κ σίγουρα πολύ χειρότερος από αυτούς που σχολιάζεις..χωρίς καμία παιδεία

  ΑπάντησηΔιαγραφή