Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Ξεμπούκωσαν με 5αρα και σκέπτονται τον Λούρο.

Το ματς με την ΑΕΚ Αρχαγγέλου που είχε διακοπεί στο 24ο λεπτό, ενώ το σκορ ήταν 1-1, λόγω ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου συνεχίστηκε χθες στο Δημοτικό Στάδιο της Βόνιτσας. Ο αγώνας δεν άρχισε όπως οι γηπεδούχοι περίμεναν καθώς βρέθηκαν νωρίς πίσω στο σκορ με 1-2 κάτι
που ανάγκασε τους φιλοξενούμενους να οπισθοχωρήσουν για να κρατήσουν το αποτέλεσμα. Το ημίχρονο έκλεισε χωρίς άλλη αλλαγή του σκορ.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι λίγοι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο απήλαυσαν πολύ όμορφο θέαμα και πολλά γκολ. Η ομάδα μας πραγματοποίησε από τις καλύτερες εμφανίσεις της στο φετινό πρωτάθλημα και φιλοδώρησε με 4 γκολ τους ανήμπορους να αντιδράσουν φιλοξενούμενους. Δύο γκολ ο Χασακής που μαζί με το πρώτο πριν την διακοπή συμπλήρωσε χατ-τρικ σε δύο μέρες (!!!) και άλλα δύο από τον Παλιογιάννη που επέστρεψε ύστερα από δύο μήνες απουσίας έκαναν το σκορ 5-2.
Η συνέχεια για τον Αμβρακικό όμως δεν είναι εύκολη στις τρεις αγωνιστικές που ακολουθούν η ομάδα μας αντιμετωπίζει τους δυο πρωτοπόρους Λούρο και Θεσπρωτικό στους οποίους άσχετα με την κατάκτηση του πρωταθλήματος πρέπει να δείξει ποια είναι η καλύτερη ομάδα στην κατηγορία. Να ευχηθούμε καλή επιτυχία και καλή συνέχεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου