Κυριακή, 22 Απριλίου 2012

Στις 29 Απριλίου η 2η ποδηλατοβόλτα από τους Ποδηλάτες Βόνιτσας και συμμετοχή στην διεθνή εθελοντική καμπάνια ‘’Let's Do It’’.


Αν η αρχή είναι το ήμισυ του παντός τότε για τους Ποδηλάτες της Βόνιτσας το μέλλον είναι απόλυτα ευοίωνο. Η 1η ποδηλατοβόλτα ήταν απόλυτα επιτυχημένη και η δεύτερη είναι στα σκαριά. Στις 29
Απριλίου θα πραγματοποιηθεί η 2η βόλτα η οποία θα ξεκινήσει από τον φάρο στις 18.00 και θα τερματίσει στην Κουκουμίτσα όπου στα πλαίσια της διεθνής εθελοντικής καμπάνιας ’’Let's Do It’’ θα καθαριστεί το νησάκι από τους συμμετέχοντες.
Πρέπει να στηρίξουμε όλοι την προσπάθεια αυτή τόσο ακλουθώντας τους φίλους του ποδηλάτου κάνοντας το ποδήλατο τρόπο ζωής αλλά και από την άλλη να καθαρίσουν την όμορφη Κουκουμίτσα μία πράξη συμβολική για όλους.
Τέλος να ενημερώσουμε ότι η Ποδηλατική ομάδα της Βόνιτσας θα φτιάξει μπλουζάκια με το λογότυπο της ομάδας σε χρώμα γαλάζιο. Όσοι επιθυμείτε να το αποκτήσετε τηλεφωνήστε στο 6948381757 (Θοδωρής) ή στο 6972082164 (Χρήστος) για να ενημερώσετε για το μέγεθος το κόστος είναι 5 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου