Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Γέμισε ξανά με παιδικές φωνές.




Πολύ σημαντική ήταν η χθεσινή ημέρα για την ποδοσφαιρική ομάδα του ΠΑΣ Αμβρακικού αλλά και για την Βόνιτσα γενικότερα. Ύστερα από αρκετά χρόνια η ομάδα της πόλης μας έχει παιδικό τμήμα
και μάλιστα με 30 μικρούς ποδοσφαιριστές. Η προσπάθεια έχει ξεκινήσει εδώ και λίγες εβδομάδες όπως σας είχαμε ενημερώσει αλλά χθες δόθηκε το πρώτο φιλικό ματς απέναντι στην αντίστοιχη ομάδα των Ιώνων από τον Άγιο Νικόλαο.
Κανείς από όσους βρεθήκαμε στο γήπεδο και παρακολουθούμε την προσπάθεια από την αρχή δεν φανταζόμασταν ότι το συνονθύλευμα που παρουσιαζόταν τις πρώτες μέρες στο γήπεδο του Αμβρακικού θα εξελισσόταν σε μια άκρως ανταγωνιστική ομάδα όπως αυτή που παρακολουθήσαμε χθες. Αυτό οφείλεται εξ ολοκλήρου στον προπονητή της ομάδος κύριο Χρήστο Χασακή όπου αφιλοκερδώς προσφέρθηκε να ασχοληθεί με την δημιουργία παιδικού τμήματος και τα έχει καταφέρει απόλυτα.
 Στο γήπεδο βρέθηκαν αρκετοί γονείς αλλά και μικροί φίλαθλοι για να παρακολουθήσουν τον αγώνα. Να ευχηθούμε στην ομάδα μας τα καλύτερα και να συνεχίσουν όλοι με την ίδια θέληση και πάθος.

1 σχόλιο: