Κυριακή 8 Απριλίου 2012

Η Βονιτσάνα αρχιτέκτονας Νίκη Φούντα με την Δημ.Αρ.


Σε νέα πρόσωπα «ποντάρει» η Δημοκρατική Αριστερά στην Αιτωλ/νία, που όπως φαίνεται θα διαθέτει ποιοτικό ψηφοδέλτιο που αναμένεται να ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες. Μια από τις υποψηφιότητες
που ξεχωρίζει είναι αυτή της αρχιτέκτονος Νίκης Φούντα από την Βόνιτσα. Μέχρι τώρα με την ΔΗΜΑΡ, έχουν «κλειδώσει» οι υποψηφιότητες του πανεπιστημιακού Βασίλη Πατρώνη από το Αγρίνιο, του περιφερειακού συμβούλου Χρ. Σταυρόπουλου, του ιατρού από την Ναύπακτο Μιχ. Παππά, του κτηνιάτρου επίσης από την Ναυπακτία κ. Αγγελόπουλου, και του κ. Μάργαλου, αρχιτέκτονα από το Μεσολόγγι. Μια επίσης υποψηφιότητα που ξεχωρίζει είναι αυτή της 32χρονης αρχιτέκτονος Νίκης Φούντα, που έχει μεγαλώσει στην Βόνιτσα και σήμερα εργάζεται σε μελετητικά γραφεία των Αθηνών. Η Νικη Φούντα, έχει σπουδάσει αρχιτεκτονική στο ΕΜΠ , έχει λάβει μεταπτυχιακό τίτλο στην Οικολογική/ Βιοκλιματική Αρχιτεκτονική και Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας στο Πανεπιστήμιο του Φιρένζε της Ιταλίας , ενώ είναι υποψήφια Διδάκτωρ Ε.Μ.Π. στην Συντήρηση και Αποκατάσταση Μνημείων • Αρχιτεκτονική Παράδοση • Οικολογική Αρχιτεκτονική. Έχει ακόμη Διδακτορικό στην ένταξη των αρχών της Οικολογικής/Βιοκλιματικής Αρχιτεκτονικής στην Ελληνική Παραδοσιακή Αρχιτεκτονική, ενώ έχει σπουδάσει και Δημόσιες Σχέσεις.

2 σχόλια:

  1. Δημοκρατική Αριστερά είναι εκείνο το κόμμα του οποίο ο ένας υποψιος(Ψαριανός) δήλωνε ότι ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ είναι πολύ σοβαρός και η μοναδική ελπίδα της Ελλάδας??
    Επίσης είναι το κόμμα που την μια μέρα δήλωνε οτι καταψηφίζει την δανειακή σύμβαση στην βουλή και την άλλη μέρα "τα έχωνε" στο Γερμανικό Αριστερο κόμμα που καταψηφιζε και αυτό στην Γερμανική βουλή την παροχή δανείου στην Ελλάδα και έβγαινε την άλλη την άλλη ο εκπροσωπος της Δημοκρατικής Αριστεράς και δήλωνε λάθος??!!!

    Και τέλος είναι το κόμα που υποστηρίζει ο Μαλλέλης απο το Star chanel???

    EYΧΑΡΙΣΤΩ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΑΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΞΙΖΕΤΕ ΠΟΛΛΑ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ-ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ.Ο ΧΩΡΟΣ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΞΑΤΕ ΝΑ ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΙΤΕ,ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ.ΑΝΑΧΩΜΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΝΕ ΟΙ ΨΗΦΟΙ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή