Κυριακή 8 Απριλίου 2012

Να χαίρεστε το πρωτάθλημά σας κύριοι της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας: Ωρωπός-Πάργα 1-4 στο 75', 6-4 στο 90' καταγγελία του Δ.Σ. της Πάργας για τραμπουκισμούς.


Η φαρσοκωμωδία του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας θέλει λίγες αγωνιστικές-παραστάσεις για να ολοκληρωθεί. Οι αρμόδιοι μας ανάγκασαν με τις αποφάσεις τους από την πρώτη αγωνιστική να ασχολούμαστε με τις κακές έως κάκιστες διαιτησίες και με τις αποφάσεις τους τόσο
πειθαρχικά όσο και για τα εξωαγωνιστικά. Χαρακτηριστικό το παράδειγμα των διαιτησιών της ομάδος μας σε όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος. Φυσικά όλα τα καταγγέλλαμε χωρίς όμως να ιδρώσει το αφτί κανενός. Χθες γίναμε μάρτυρες για άλλη μία φορά ενός αστείου κατά τα άλλα αγώνα που έληξε στο 80ο λεπτό χωρίς λόγο και ενώ η ομάδα μας για διαμαρτυρία αγωνιζόταν με 9 παίχτες απέναντι στην ομάδα του Καλαμιτσίου. Άλλος ένας αγώνας που η διαιτησία διαμόρφωσε το αποτέλεσμα και μάλιστα σε ένα αγώνα χωρίς κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον και από τους δύο συλλόγους.
Την ίδια ώρα λίγα χιλιόμετρα πιο πέρα, στον Ωρωπό, και ενώ η ομάδα της Πάργας προηγούνταν με 1-4 στο 75ο λεπτό παράγοντες και οπαδοί του Ωρωπού σύμφωνα με την καταγγελία των Διοικούντων της Πάργας με απειλές ανάγκασαν τους ποδοσφαιριστές των φιλοξενούμενων να βάλουν αυτογκόλ και να τελειώσει ο αγώνας παρωδία 6-4 υπέρ του Ωρωπού. Προς τιμή του το Δ.Σ. της Πάργας εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση καταπέλτη κατά του Πρωταθλήματος.

‘Το Δ Σ Του ΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΓΑΣ αισθάνεται την ανάγκη να ενημερώσει το Δ Σ της ΕΠΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ τον ΣΥΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΠΡΕΒΕΖΑΣ τα ΔΣ των ποδοσφαιρικών ομάδων τους ποδοσφαιριστές Α ΚΑΙ Β κατηγορίας και τον φίλαθλο κόσμο. Στον ποδοσφαιρικό αγώνα ΔΟΞΑ ΩΡΩΠΟΥ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΓΑΣ 7/3/2012 έληξε με σκορ 6-4 υπέρ της ΔΟΞΑΣ ΩΡΩΠΟΥ το παραπαvω αποτέλεσμα είναι προϊόν τραμπουκισμου-βιαιοπραγιών-απειλών και επιθέσεων στο 75ο λεπτό του αγώνα και ενώ το σκορ ήταν 1-4 υπέρ του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΠΑΡΓΑΣ. Προκειμένου να διαφυλάξουμε την σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών μας δεχτήκαμε να υποστούμε της συνέπειες και να χάσουμε με σκορ 6-4. Ζητάμε συγνώμη από τα σωματεία της ΕΠΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ αλλά δεν υπήρχε άλλος τρόπος να προστατέψουμε την ομάδα μας. Τέτοια γεγονότα μας φέρνουν πενήντα χρόνια πίσω.Ελπίζουμε να επιληφθούν τα αρμόδια όργανα. Συγχαρητήρια στον διαιτητή του αγώνα Κ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ που αντέδρασε ψύχραιμα και κατάφερε να τελείωση το παιχνίδι. Τέλος το Δ Σ Του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΠΑΡΓΑΣ επιφυλάσσεται για περαιτέρω ενέργειες
 Υ.Γ. ‘Οποιος έχει αντίλογο από το Σωματείο Δόξα Ορωπού ας τον παραθέσει ή αν αισθάνονται την ανάγκη δημοσίας συγγνώμης ας το κάνουν. 
Μετά τιμής το ΔΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΓΑΣ’ 

Στη φωτογραφία που μας έστειλε ένας αναγνώστης βλέπεται όλους τους παράγοντες του Ωρωπού αλλά και φιλάθλους στον αγωνιστικό χώρο εν ώρα αγώνα να βρίσκονται πίσω ακριβός από τον διαιτητή και σε απόσταση μικρότερη του ενός μέτρου να απειλούν και να βρίζουν τους ποδοσφαιριστές μας αλλά και τους άρχοντες του αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου