Σάββατο 12 Μαΐου 2012

Η Ολυμπιακή Φλόγα στην Βόνιτσα.


Από την Βόνιτσα πέρασε σήμερα η Ολυμπιακή φλόγα στον δρόμο της για το Λονδίνο. Για πρώτη φορά τρείς Βονιτσάνοι Λαμπαδηδρόμοι μετέφεραν την Φλόγα από την είσοδο της πόλης έως και τη
έξοδο προς Λευκάδα όπου είναι και ο επόμενος προορισμός της. Η συμμετοχή του κόσμου ήταν μεγάλη και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους διοργανωτές για την άριστη παρουσία της πόλης μας σε αυτό το παγκόσμιο γεγονός.





13 σχόλια:

  1. ποιος είχε την ιδέα η εκδήλωση αυτή να πραγματοποιηθεί στα φανάρια??
    Στην παραλία δεν θα ήταν πολύ καλύτερα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μονο ένας θα το σκεφτόταν αυτό,να γίνει η εκδήλωση αυτή στα φανάρια αντί στην παραλία της Βονιτσας ...:-):-):-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η διαδρομή καθώς και η στάση για την υποδοχή της Ολυμπιακής Φλόγας ήταν απόφαση της διοργανώτριας αρχής των Ολυμπιακών Αγώνων ‘Λονδίνο 2012’ και κανείς δεν την επέλεξε από την Βόνιτσα. Όπως και Πανελλαδικά δεν έχει επέμβει κανείς. Είναι τεράστια τιμή για την πόλη μας αν σκεφτεί κανείς ότι δεν πέρασε ούτε από το Αγρίνιο ούτε από το Μεσολόγγι. Όσο για τα επικριτικά και ενδεχομένως ειρωνικά σχόλια έχω να επαναλάβω ότι εμείς οι Βονιτσάνοι δεν κάνουμε για τίποτα. Παρά μόνο για πρατίνες, καζίνα, ρουφιανιές και κουτσομπολιό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γνωρίζω οτι η κάθε πόλη εχει δικαίωμα να στείλει στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, ή την Επιτροπή που έχει αναλάβει την λαμπαδηδρομία σχετική επιστολή ζητώντας κάποιες αλλαγές κατα την διάρκεια της αφής της φλόγας ή της λαμπαδιδρομίας. Το να εκφράζει κάποιος μια απορία δεν σημαίνει οτι νοιάζεται μόνο για πρατίνες ή καζίνο αλλά οτι πραγματικά αγαπά τον τόπο του και θέλει να φαίνεται προς τα έξω το καλύτερο πρόσωπο της πόλης μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έχεις δίκιο αλλά το να παραπονιόμαστε με οτιδήποτε καλό συμβαίνει στον τόπο μας και να εκτοξεύουμε ευθύνες αντί να χειροκροτούμε μία αρκετά καλή προσπάθεια είναι στο αίμα μας. Όσο για την πρατίνα φυσικά δεν είναι προσωπικό καθώς της 1μαγιά υπήρξαν 7-8.000 κόσμου στην Βόνιτσα κατακλύζοντάς την στην πολύ καλή ενέργεια του Συλλόγου φίλων αλόγου και στην Φλόγα που ενδεχομένως να μην ξαναπεράσει ποτέ από την πόλη μας με το στανιό μαζεύτηκαν 500-600 άτομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έπρεπε να πείτε ότι θα έχει και πρατίνα τζάμπα να ΔΕΙΣ τι θα γινόταν! Λαϊκό προσκύνημα !:-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 5:14 ΈΧΕΙΣ δίκιο. Ειδικά στην ρουφιανιά και στο κουτσομπολιό είμαστε πρώτοι.Και κάποιοι στο Δήμο μας το εξασκούν με πολλή επιτυχία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τι γινεται ρε παιδιά; Πολύ λογοκρισία πέφτει εδώ. Δύο σχόλια έκανα και το ένα δημοσιεύτηκε. Το άλλο γιατί όχι; Ενόχλησε η αλήθεια τους κυρίους διαχειριστές του blog ; Εγω το ξαναγράφω, και αν σεβεστε την ελευθερία του λόγου την οποία πρεσβεύετε θα το δημοσιεψετε αν όχι λυπάμαι για λογαριασμό σας. Είπα λοιπόν πριν: 5:14 ΈΧΕΙΣ δίκιο .Στο κουτσομπολιό και στην ρουφιανιά είμαστε πρώτοι. Ειδικά κάποιοι στον δήμο μας ,ΔΥΣΤΥΧΏΣ , πετυχαίνουν πολλά πραγματα με την μέθοδο αυτή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν νομίζω να έχουν λογοκριθεί πολλά σχόλιά σου φίλε αναγνώστη. Αλλά δεν νομίζω να πιστεύεις και εσύ ότι βρισκόμαστε 24 ώρες το 24ωρο πάνω από τον υπολογιστή μήπως γράψεις το σχόλιό σου και δεν το δημοσιεύσουμε αμέσως.
    Πόσο μάλλον στις 2 τα ξημερώματα!!!!!! Αλλά οκ αυτό που ήθελες το έγραψες και σε έφαγε και το άγχος μήπως δεν μπει και 16 λεπτά αργότερα έστειλες και την χολή σου αλλά δεν πειράζει θα σου περάσει.
    Φιλικά Ε-Βόνιτσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το (φιλικα) στο τέλος δε νομίζω να το εννοείς και παρά πολύ... Όταν τα δύο σχόλια έγιναν με διαφορά δύο λεπτών και το ένα δημοσιεύτηκε αμέσως ενω το άλλο όχι, παραξενεύτηκα... Εσείς τι θα σκεφτόσασταν; Αν έκανα λάθος να με συγχωρείτε κύριοι του blog.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλή θέληση και υπομονή θέλουν όλα.. και από εμάς και από τους αναγνώστες μας. Ελπίζω να έχουμε όλοι τον ίδιο κοινό σκοπό.. την αγάπη για την Βόνιτσα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή