Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

2ος Ποδηλατικός Γύρος Βόνιτσας την Τετάρτη 18 Ιουλίου

Έφτασε λοιπόν η μεγάλη μέρα του Καλοκαιριού !!!
Την Τετάρτη 18 Ιουλίου στις 20:00 ξεκινάει από τον Φάρο ο 2ος Ποδηλατικός Γύρος Βόνιτσας. Στον τερματισμό στο νησάκι της Κουκουμίτσας στις 21:30 οι ποδηλάτες Βόνιτσας ετοιμάζουν το
μεγαλύτερο Bike Party του καλοκαιριού.      Live μουσική, 3 dj, Δωρεάν σουβλάκια για όλους και παραδοσιακά εδέσματα απο τον Σύλλογο Γυναικών Βόνιτσας !!!

Σας Περιμένουμε Όλους !!!!!

Ποδηλάτες Βόνιτσας

3 σχόλια:

  1. onoma den exei to live; oi dj; onomata; na kseroume ti ginetai

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι όνομα να έχει ρε φίλε. Το μόνο που θέλουν οι ποδηλάτες είναι να διαφημιστούν και να δείξουν μερικοί ότι κάτι κάννουν και ότι κατι είναι.Σιγά μην σου είχαν και διευκρινήσεις. Δεν έχεις καταλάβει γιατί έχει εμφανιστεί αυτή η ομάδα¨? Απλά για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα κάποιον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Eχω να παρατηρήσω τα εξής "
    1) Δεν θα έχει άλογα !!!(ευτυχώς !!)
    2) Λιγο προσοχή στους ποδηλάτες μην κουτουλήσουν στα γελάδια στου Αποστολάκη που περιφερονται στην Σάλτινη σαν τις ιερές αγελάδες στην Ινδία (παρανομα βοσκουν σε δημόσιο χώρο και κκανένας δε τα διώχνει!!
    3) Δωρεάν σουβάκια??? !!!! Γιατί??? Ποιός τα πληρώνει αυτά (δεν θέλω ουτε κατα διάνοια να υποψιαστώ ότι βάζει λεφτά ο δήμος!!
    4)Ρε παλικάρια τι θα γίνει με την καταληψη της πλαζ της Αγίας Παρασκευής απο τον γνωστο αγνωστο rave μαγκα της περιοχής??? Δεν πάτε με τα ποδήλατα μέχρι την αγία παρασκευή αντί για τη Σάλτινη???

    ΑπάντησηΔιαγραφή