Τρίτη, 3 Ιουλίου 2012

Μήνυμα του Δημάρχου Ακτίου-Βόνιτσας Νίκου Σολδάτου για το Ionian Beach Volley 2012Ο Δήμαρχος Ακτίου-Βόνιτσας, Νίκος Σολδάτος, μίλησε για το Ionian Beach Volley 2012: «Με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζω εκ μέρους του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας την μεγάλη αθλητική οικογένεια
του ελληνικού βόλεϊ στην πόλη μας. Για πρώτη φορά ο Δήμος Ακτίου-Βόνιτσας δηλώνει την παρουσία του σε μια τόσο μεγάλη διοργάνωση που αποτελεί θεσμό όχι μόνο για το άθλημα αλλά και για την περιοχή που την φιλοξενεί.
Αγαπητοί συμπολίτες ,κάτοικοι της Βόνιτσας, του Δήμου μας και όλης της Δυτικής Ελλάδας σας καλώ από την Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012 μέχρι και την Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012 να μας ακολουθήσετε στο γήπεδο για να χειροκροτήσουμε μαζί το εξαιρετικά αγωνιστικό θέαμα που θα μας προσφέρουν οι κορυφαίες αθλήτριες που θα αγωνιστούν στο Ionian Beach Volley 2012.
Ευχαριστούμε θερμά την εταιρία μάρκετινγκ Iframe, την ΕΣΠΕΔΕ, την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, τους χορηγούς που στηρίζουν αυτή τη διοργάνωση για τη συνεργασία που έχει ως αποτέλεσμα τις επιτυχημένες διοργανώσεις που απολαμβάνουν αθλητές και κοινό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου