Σάββατο 4 Αυγούστου 2012

Στον Αμβρακικό Βόνιτσας ο Άλεξ Γκεοργκίεφ


Ο Άλεξ Γκεοργκίεφ φαίνεται πως θα είναι ο νέος τεχνικός του ΠΑΣ Αμβρακικού Βόνιτσας. Σύμφωνα με απόλυτα επιβεβαιωμένες πληροφορίες, ο Βούλγαρος που και στο παρελθόν είχε
αγωνιστεί με την φανέλα της ομάδας ποδοσφαίρου της πόλης μας δείχνει να είναι ο εκλεκτός της διοίκησης για να καθίσει στον πάγκο του Αμβρακικού την επόμενη σεζόν.
Ο Γκεοργκίεφ θα αγωνίζεται και ως παίκτης με την ομάδα της Βόνιτσας ενώ πάντα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες θα φέρει στον σύλλογο και 2-3 άλλους ποδοσφαιριστές τα ονόματα των οποίων πάντως οι διοικούντες κρατούν προς το παρών μυστικά.
Ο Άλεξ Γκεοργκίεφ που την περσινή χρονιά ξεκίνησε σαν παίκτης-προπονητής στον ΠΑΣ Σφακιώτες στα μέσα της σεζόν υπέβαλλε την παραίτηση του και στην συνέχεια πήρε μεταγραφή στον Θρίαμβο Λούρου.
Ο 30χρονος (11-5-1982) μέσος αγωνίστηκε στην Β΄ Εθνική με την φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου την περίοδο 2002-2003, και στην Γ΄ Εθνική με την φανέλα του Εθνικού Φιλιππιάδας την περίοδο 2008-2009.
Ο Άλεξ Γκεοργκίεφ έχει αγωνιστεί και με τον Τηλυκράτη Λευκάδας, τον Αχέροντα Καναλακίου, τον Οδυσσέα Νυδριού, τον Αμβρακικό Βόνιτσας, τον Θριαμβο Λουρου, τον Α.Ο.Μεσοποτάμου, και όπως προαναφέραμε στον ΠΑΣ Σφακιώτες σαν παίκτης-προπονητής.
Σε ότι αφορά τις υπόλοιπες μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας, αυτές η διοίκηση δεν τις έχει ανακοινώσει ακόμη. Πάντως θα πρέπει να θεωρείται σίγουρο πως θα προχωρήσει στην απόκτηση δύο τερματοφυλάκων, με το όνομα του παλιού γνώριμου Γιάννη Παχή να ακούγεται όλο και πιο έντονα.
Επίσης, από τους παλαιούς παίκτες δεν θα είναι λίγοι αυτοί που θα φύγουν από τον σύλλογο ενώ και στα διοικητικά ίσως να υπάρξουν κάποιες ανακατατάξεις στις θέσεις του Διοικητικού Συμβουλίου.

amvrakikosnews, prevezasports

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου