Τετάρτη 15 Αυγούστου 2012

Για τα μάτια μιας κοπέλας ο ξυλοδαρμός των Πακιστανών


Καμία σχέση με «ρατσιστική ομάδα» που δρα στην Αιτωλ/νία, δεν έχει η επίθεση που έγινε προχθές σε Πακιστανούς στην Βόνιτσα. Πιθανώς

να ξεκινήσουν προσαγωγές, για την ανεύρεση των δραστών της επίθεσης, που έγινε μάλλον μετά από παρεξήγηση
Η τοπική αστυνομία διαψεύδει κατηγορηματικά σενάρια που είδαν το φως της δημοσιότητας περί «οργανωμένης ομάδας ρατσιστών» που δρα στην Αιτωλ/νία με στόχο μετανάστες, μετά τον ξυλοδαρμό των Πακιστανών στην Βόνιτσα. Πιθανώς το βεβιασμένο αυτό συμπέρασμα να βγήκε , επειδή πρόκειται για το δεύτερο κρούσμα επίθεσης σε μετανάστες, αφού πριν μερικούς μήνες προηγήθηκε άλλο ένα στην Ναύπακτο.
Οι δυο αυτές επιθέσεις, δεν θεωρείται πως έχουν σχέση μεταξύ τους, αφού σύμφωνα με τα όσα οι ίδιοι οι Πακιστανοί έχουν υποστηρίξει, προηγήθηκε της επίθεσης σε βάρος τους, παρεξήγηση για μια νεαρή γυναίκα.
Οι μετανάστες εξήλθαν του νοσοκομείου της Πρέβεζας όπου νοσηλεύονταν και έδωσαν καταθέσεις, όπου σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress, κάνουν λόγο για παρεξήγηση με ομάδα νεαρών, για τα μάτια μιας κοπέλας, την οποία τα θύματα «πείραξαν» με αποτέλεσμα να ανάψουν τα αίματα…

Οι δράστες, που είναι μάλλον κάτοικοι της περιοχής, σε συνέχεια της παρεξήγησης έκαναν την επιδρομή στο σπίτι όπου διέμεναν οι Πακιστανοί όπου και τους ξυλοκόπησαν άγρια… Το ρατσιστικό υπόβαθρο της επίθεσης πάντως, είναι δεδομένο.
Δεν αποκλείεται από αύριο να ξεκινήσουν προσαγωγές ατόμων, με την ελπίδα να αναγνωριστούν κάποιοι από τους δράστες. 

agriniopress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου