Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

14ος Άκτιος Δρόμος


Την Κυριακή 7 Οκτωβρίου θα διεξαχθεί στην Βόνιτσα ο 14ος Άκτιος Δρόμος, ο ημιμαραθώνιος που συγκαταλέγεται στο επίσημο καλεντάρι του ΣΕΓΑΣ. Φέτος οι συμμετοχές έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο καθώς ήδη 100 αθλητές από την Αθήνα καθώς και 50 από τα Ιωάννινα έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή.

Ο ημιμαραθώνιος θα ξεκινήσει στος 10:00 το πρωί από το Άκτιο και ο πρώτος αθλητής αναμένεται να φτάσει στην παραλία της Βόνιτσας περίπου 1 ώρα και 10 λεπτά αργότερα. Μάλιστα φέτος η διαδρομή στο τέλος της έχει και μία αλλαγή καθώς οι αθλητές θα έρθουν από την Χώρα προς την παραλία…
Επίσης φέτος και για πρώτη φορά θα διεξαχθεί και αγώνας 1000 μετρών με την συμμετοχή μαθητών της 6ης δημοτικού και της Α Γυμνασίου. Φυσικά σε αυτό τον αγώνα μπορούν να συμμετέχουν και άτομα νεώτερης ηλικίας, αρκει να συνοδεύονται από τον κηδεμονα τους.
Επίσης μπορούν μαμάδες ή πατεράδες να πάρουν τα μωρά τους με τα καροτσάκια τους και να συμμετέχουν και αυτοί συμβολικά στον αγώνα των 1000 μέτρων. Ο αγώνας αυτός θα ξεκινήσει από τους Μύλους Ζαρκαδούλα και θα τερματίσει στην παραλία της Βόνιτσας. Η εκκίνηση θα δωθεί στις 10:30 αλλά καλό θα ήταν οι διαγωνιζόμενοι να είναι εκεί τουλάχιστον ένα τέταρτο νωρίτερα.

ΦΡΑΓΚΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
amvrakikosnews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου