Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Εθελοντική Αιμοδοσία στην Κατούνα


Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αρχαίας Μεδεώνας επιχειρεί μια πρωτοβουλία ζωής, τη δημιουργία Τράπεζας Αίματος στην κοινότητα Κατούνας ξεκινώντας μια προσπάθεια κοινωνικής προσφοράς.

Η 1η Εθελοντική Αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου και το τμήμα αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Αγρινίου την Κυριακή 18 Νοεμβρίου από τις 9:00 έως τη 13:30, στον ισόγειο χώρο του Δημαρχείου,στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου με τη θερμή υποστήριξη του Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου, του Πανοσιολογιοτάτου Αρχιμανδρίτη Πατέρα Νεκτάριου Τριάντη , της Αθλητικής Ομάδας Μεδεών και του Συλλόγου Γυναικών Κατούνας.
Παράλληλα στο χώρο της αιμοδοσίας μαθητές του δημοτικού θα έχουν την ευκαιρία να ζωγραφίσουν με θέμα την εθελοντική αιμοδοσία από τις 11:00 έως τη 13:00.
Καλούμε λοιπόν όλους τους κατοίκους της Κατούνας, αλλά και της ευρύτερης περιοχής, να δείξουν ευαισθησία και να δώσουν Ζωή από τη Ζωή τους.
Δεν πρέπει να κάνουμε πως δεν καταλαβαίνουμε ότι η Αιμοδοσία αποτελεί το πολυτιμότερο δώρο Ζωής για κάποιον ο οποίος έχει απόλυτη ανάγκη από μετάγγιση Αίματος.
Απαραίτητες προϋποθέσεις κατά την προσέλευση στην αιμοδοσία του υποψήφιου Εθελοντή αιμοδότη για προσφορά αίματος είναι:
1.Να αισθάνεστε καλά.
2.Να είστε ξεκούραστοι.
3.Να έχετε κοιμηθεί την προηγούμενη ημέρα 6-7 ώρες τουλάχιστον.
ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.
Το Δ.Σ. Πολιτιστικού Συλλόγου Η Επιτροπή Νέων
Αρχαίας Μεδεώνας Σ.Ε.Α Αγρινίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου