Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

Ημερίδα για το διαδίκτυο στο Μοναστηράκι Βόνιτσας


Διαδίκτυο, πληροφόρηση και επικοινωνία: ο δρόμος του μέλλοντος, είναι το θέμα της ημερίδας, που θα πραγματοποιηθεί αύριο 18 Απριλίου στις 11:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου Μοναστηρακίου. Αναλυτικά, η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης νομού Αιτωλοακαρνανίας, το ΚΕΣΥΠ Μεσολογγίου, ο Σύλλογος διδασκόντων του Γυμνασίου Μοναστηρακίου και ο Σύλλογος Γονέων και κηδεμόνων του Γυμνασίου Μοναστηρακίου συνδιοργανώνουν ημερίδα με θέμα: «Διαδίκτυο, πληροφόρηση και Επικοινωνία: ο δρόμος του μέλλοντος.
Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στις 18 Απριλίου 2013, ημέρα Πέμπτη στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου Μοναστηρακίου και ώρα 11.30.

ΟΜΙΛΗΤΕΣ:

  -Τούσκα Αικατερίνη, MSc, Υπεύθυνη ΣΕΠ του ΚΕΣΥΠ Μεσολογγίου. Θέμα Εισήγησης: «Οι δρόμοι των μαθητών μετά το Γυμνάσιο και ο ρόλος των γονέων»
-Παύλος Καλογεράς, MSc, Υπεύθυνος Σχολικών Δραστηριοτήτων Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Αιτωλοακαρνανίας Θέμα Εισήγησης: «Γονείς, μαθητές και χρήση Διαδικτύου»

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ:

 ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΔΙΕΎΘΥΝΣΗΣ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΕΝΤΡΟ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙΟΥ

agriniopress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου