Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΒΟΝΙΤΣΑΣ: Και του χρόνου...

Του Μιχάλη Σταμουλάκη
Κόσμος, άριστη φιλοξενία και καλό μπάσκετ. Αυτά τα στοιχεία κυριάρχησαν στο πρώτο διεθνές τουρνουά που διοργάνωσε ο Δήμος της Βόνιτσας και η ομάδα της πόλης με την συμμετοχή των Εθνικών ομάδων της Ελλάδας, Βουλγαρίας, Γερμανίας, και Σλοβενίας. Προσωπικότητες του μπάσκετ όπως ο πρόεδρος της ΕΟΚ Γιώργος Βασιλακόπουλος έδωσε το παρών, μα πάνω από όλα ο κόσμος της περιοχής είχε την ευκαιρία να δει παίκτες που αύριο πιθανόν να μιλάει όλη η Ευρώπη για αυτούς.
Στην διάρκεια της πρώτης μέρας του τουρνουά στο περιθώριο του παιχνιδιού της Εθνικής ομάδας ο Δήμαρχος Ακτίου Βόνιτσας κ. Νίκος Σολδάτος και ο πρόεδρος του Α.Ο.Β. κ. Αθανάσιος Κασόλας τίμησαν για την πολυετή προσφορά του στο μπάσκετ αλλά και για την βοήθεια που προσέφερε πριν πολλά χρόνια στην ανέγερση του ΔΑΚ Βόνιτσας τον πρόεδρο της ΕΟΚ κ. Βασιλακόπουλο. Επίσης, ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας κ. Απόστολος Κατσιφάρας τίμησε τον πρόεδρο της ΕΣΚΑΒΔΕ κ. Νικάκη.
Στο αγωνιστικό κομμάτι η Εθνική μας ομάδα ολοκλήρωσε το τουρνουά με 2 νίκες και 1 ήττα. Την πρώτη μέρα επικράτησε της Βουλγαρίας με 70-68 ενώ την επόμενη επιβλήθηκε της Γερμανίας με 68-63. Στο τελευταίο παιχνίδι που διεξήχθη την Κυριακή η Εθνική έχασε από την αντίστοιχη της Σλοβενίας με 74-77.
Το συγκρότημα του Ηλία Παπαθεοδώρου επιστρέφει στην Αθήνα και στις 4-6 Ιουλίου θα λάβει μέρος σε τουρνουά στην Ιταλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου